BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Beşiktaş 8 Şubat A Spor LİNK

08.02.2024 - 17:38

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Beşiktaş 8 Şubat A Spor LİNK

Beşiktaş, bugün saat 20.45’te Türkiye Kupası kapsamında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Antalyaspor Beşiktaş canlı izle, Antalyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Antalyaspor Beşiktaş maç izle, Antalyaspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, A Spor canlı. Müsabakaya dair detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

antalyaspor bjk

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Antalyaspor-Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş ve Antalyaspor arasındaki Türkiye Kupası Top 16 karşılaşmasını A Spor’dan izleyebilirsiniz.

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı ekibin Antalya’daki zorlu randevusu devam ederken canlı istatistik takibi yapmak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Trabzon’u Kolay Geçti

Beşiktaş, kötü gidişe Trabzonspor maçıyla dur demeyi başardı. Her şeye rağmen büyük bir taraftar desteğini arkasına alan Beşiktaş, derbi niteliğinde olan maçta kendisi gibi kötü bir dönem geçiren Trabzonspor’u 2-0 geçti. Maçta Beşiktaş genel olarak galibiyeti daha çok isteyen takım konumundaydı ve haklı bir 3 puan elde etti. Santos’un öğrencileri, çok önemsedikleri kupa maçı öncesinde önemli bir moral buldu. Beşiktaş her ne kadar sezonu kaybetmiş gibi görünse de en azından Semih gibi gelecek vadeden bir yeteneği parlatmanın gururunu yaşıyor. Bu arada siyah beyazlı takım bir önceki turda Eyüpspor engelini aşmıştı.

Beşiktaş’ta Yeni İsimler

 beşiktaş transfer

Beşiktaş takımında ara transferde hareketli bir hafta yaşandı. Adana Demirspor’dan takıma dahil edilen Svensson, çok başarılı bir performans sergiledi ve taraftardan tam not aldı. Yönetim bu hafta da Joe Worral’ı kadrosuna resmi olarak dahil etmeyi başardı. Worral, ayağının tozuyla Antalya maçı kadrosuna dahil edildi. Bu maçta az da olsa süre olması muhtemel gibi görünüyor. Bu arada Beşiktaş’ta bu maç öncesinde çok sayıda eksik söz konusu. Özellikle Vincent Aboubakar’ın sakatlığı hücum hattını önemli ölçüde etkiliyor. Aynı şekilde Chamberlein, Hadziahmetovic ve Salih Uçan da sakat oyuncular arasında bulunuyor. Massuaku ise hala Afrika Kupası’nda mücadele ediyor. Oyuncunun bir sonraki hafta takımdaki yerini alması bekleniyor.

Antalyaspor Fenerbahçe’ye Kaybett

 antalyaspor maç afişi

Beşiktaş’ın bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor’un başında eski bir Beşiktaş efsanesi Sergen Yalçın bulunuyor. Sergen takımın başında geldikten sonra kırmızı beyazlı takım hiç yenilmemişti. Fakat lider Fenerbahçe hem kendisi adına çok kritik bir 3 puan aldı hem de Sergen hocaya ilk yenilgisini tattırdı. Sergen Yalçın’ın ekibi, bu maçta bir reaksiyon vermeye çalışacaktır. Bir önceki turda Antalyaspor, Pendikspor takımını devre dışı bırakmışlardı. Ev sahibi ekipte ciddi bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligde oynanan maçta Antalyaspor rakibini 3-2 yenmeyi başarmıştı .