BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK–Fenerbahçe 7 Şubat A Spor LİNK

07.02.2024 - 19:36

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK–Fenerbahçe 7 Şubat A Spor LİNK

Trendyol Süper Lig’i lider götüren Fenerbahçe, Türkiye Kupası kapsamında Gaziantep FK ile bu akşam saat 20.45’te deplasmanda karşılaşıyor. Fenerbahçe bu zorlu atmosferde kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Kupa maçı öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Gaziantep maçı izle, Gaziantep Fenerbahçe canlı izle, Gaziantep Fenerbahçe canlı maç izle, Gaziantep Fenerbahçe maç izle, Gaziantep Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Kupası maçı izle, A Spor canlı. Spor Ekranı ekibi olarak maç öncesinde güncel gelişmeleri bir araya getirmeye çalıştık.

GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

gaziantep fenerbahçe kupa

Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Gaziantep FK-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe’nin Gaziantep FK deplasmanındaki mücadelesi A Spor’dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Sumudica ve İsmail Kartal’ın kozlarını paylaşacağı maça dair istatistikleri takip etmek için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Turun Favorisi

fenerbahçe kadro

Lider Fenerbahçe iki sezon üst üste kupayı müzesine götürmek istiyor. Hatırlanacağı üzere geçen sezon Başakşehir’i devirip İzmir’de şampiyonluğa uzanmışlardı. Bu sezon ise bir önceki turda Adanaspor ile Kadıköy’de oynamışlardı. Son derece rahat geçen maçı Fenerbahçe64 golle kazanmıştı. Takımın kupaya özel bir önem verdiğini söylemek mümkün. Fenerbahçe ligde ise bu hafta Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan sarı lacivertli takım, böylece zirvedeki yerini korudu. Bu maçta goller Batshuayi ve Cengiz’den geldi.  Gaziantep FK karşısında sakat olan Fred, sahada olamayacak.

Gaziantep FK Formsuz Bir Dönemde

 gaziantep fk

Gaziantep FK geçen sezonu deprem nedeniyle tamamlayamamıştı. Bu sezona ise çok iyi başlayamadılar ancak Sumuica geldikten sonra iyi bir çıkış yakaladılar. Son haftalarda ise bu dokunuş, etkisini yavaş yavaş kaybediyor. İkinci dönemini yaşayan Rumen teknik direktör, bu aralar oldukça formsuz. Takımın ciddi düzeyde küme düşme olasılığı söz konusu. Son hafta Gaziantep FK,  Kayserispor ile sahasında karşılaştı. Burak Yılmaz’ın ekibi ilk yarıda öne geçse de Gaziantep beraberlik golünü bulmayı başardı ve maç 1-1 neticelendi. Bu arada Gaziantep bundan bir önceki turda Bodrumspor’u devre dışı bırakmışlardı. Max Gradel’in eksikliği ev sahibi takım için belirleyici faktörlerden biri olacak gibi görünüyor.

Ligdeki Maç Gergin Geçmişti

 ismail kartal

Kupa maçı olmasına rağmen bu müsabakaya her iki tarafın da özel bir şekilde motive olması bekleniyor. Bu durumu yük ölçüde ligdeki müsabakanın sonunda yaşananlar oluşturdu diyebiliriz. Lig maçında hatırlanacağı üzere Fenerbahçe, Gaziantep FK takımını son dakikalarda gelen golle devirmişti. O maçın sonunda Sumudica, İsmail Kartal hakkında olumsuz ifadeler kullanmıştı. Özellikle “İsmail Kartal kim?” söylemi camiada epey tepki çekmişti. İsmail Kartal’ın maça ideal 11’ine yakın bir kadroyla çıkması bekleniyor.  İki hocanın maç öncesi birbirlerine karşı tutumu da bu anlamda merak ediliyor.