Ünal Emin Canbay beIN Sports’tan Ayrıldı

06.02.2024 - 19:37

Ünal Emin Canbay beIN Sports’tan Ayrıldı

Başarılı muhabirlerden Ünal Emin Canbay, beIN Sports’tan ayrıldı. 9 yıldır çalıştığı beIN Sports’tan haklı fesih yaparak ayrıldığını belirten Canbay, ayrılık gerekçelerini daha sonra açıklayacağını belirtti.

beIN Sports’ta ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda önemli isimlerle yol ayrımına giden beIN Sports, başarılı muhabirlerinden Ünal Emin Canbay ile de yollarını ayırdı. Haklı fesih yaparak beIN Sports’tan ayrıldığını belirten Canbay, önümüzdeki günlerde ayrılık gerekçelerini açıklayacağını dile getirdi.

Bana Destek Olan Herkese Teşekkür Ederim

Ünal Emin Canbay, bir süredir beIN Sports’ta Fenerbahçe muhabirliği yapıyordu. Geçtiğimiz aylarda görev değişikliği olduğu belirtilmiş ama resmi açıklama yapılmamıştı. Bugün de Canbay beIN Sports ile yollarını ayırdığını açıkladı.

beIN Sports’tan neden ayrıldığını önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getiren Canbay, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Bugün itibarıyla 9 yıldır çalıştığım beIN SPORTS'dan HAKLI FESİH yaparak ayrılmış bulunmaktayım.
Birlikte çalıştığım, bana destek olan herkese teşekkür ederim.
Depremin yıl dönümünden dolay ayrılık nedenlerimi birkaç gün sonra paylaşacağım.


Ünal Emin Canbay Kimdir?

Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi’nde tamamlayan Ünal Emin Canbay, Kanal 24 ile spor muhabirliğine adım attı. 2012 yılında bu kanalda göreve başlayan Canbay, yaklaşık 1 yıl burada muhabirlik yaptı. 2013 yılında kanaldan ayrılan Canbay, 1 yıl sonra Digitürk bünyesine katıldı. Lig TV ve daha sonra beIN Sports kanallarında birçok programa imza atan Ünal Emin Canbay, 9 yılı aşkın süre Digiturk çatısı altında çalıştı.

Futbol Akademi ve En Büyük Benim gibi programların sunuculuğunu yapan Ünal Emin Canbay, 2022/23 sezonunda Fenerbahçe muhabirliği yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının ardından kanal içinde başka bir göreve kaydırıldığı iddia edilen Canbay, beIN Sports’tan ayrıldı. Ünal Emin Canbay’ın yeni adresi henüz belli olmadı.