Super Bowl LVIII S Sport Plus ve S Sport 2’de

05.02.2024 - 11:09

Super Bowl LVIII S Sport Plus ve S Sport 2’de

Kansas City Chiefs ile San Francisco 49ers’ın karşılaşacağı Super Bowl LVIII S Sport Plus ve S Sport 2’de. 12 Şubat Pazartesi 02.30’daki dev karşılaşmayı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

NFL’in resmi yayıncısı S Sport Plus, Kansas City Chiefs ile San Francisco 49ers arasındaki dev finali ekranlara getiriyor. Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece 02.30’daki dev mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Super Bowl LVIII hangi kanalda? Kansas City Chiefs-San Francisco 49ers S Sport Plus’ta mı? Super Bowl’u nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Chiefs Üst Üste Şampiyonluk için Sahada

Patrick Mahomes ve Travis Kelce önderliğinde yola devam eden Kansas City Chiefs, Super Bowl’a son şampiyon unvanıyla çıkıyor. Miami Dolphins, Buffalo Bills ve Baltimore Ravens’ı mağlup ederek Super Bowl’a yükselen Kansas City Chiefs, 2020 yılında finalde mağlup ettiği rakibini bir kez daha eli boş döndürme hesapları yapıyor.

Sancılı geçen sezonda yine bir şekilde adını finale yazdıran Kansas City Chiefs, üst üste şampiyonluk kazanan takımlar arasına girmeye çalışacak.


San Francisco 49ers Otoritelerin Favorisi

Sezonu kusursuz oynayan ama play-offlarda zorlanan San Francisco 49ers, birçok kişinin final öncesindeki favorisi. Özellikle Lions karşısında ilk yarıda tanınmaz halde olan 49ers, bu kez işi sıkı tutarak şampiyonluğa uzanmak istiyor.

49ers’ın bu mücadeledeki en önemli kozu ise Brock Purdy. Play-off maçlarında beklentilerin altında kalsa da bu sezonun büyük bölümünde kusursuz bir performans sergileyen Purdy, takımını şampiyonluğa taşımaya çalışacak.


Son 5 Randevunun 4’ünde Chiefs Galip

İki ekip arasındaki son 5 maçın 4’ünde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Chiefs oldu. En son geçtiğimiz sezon karşılaşan iki ekibin mücadelesi, 44-23 Chiefs lehine sonuçlanmıştı.

Kansas City Chiefs ile San Francisco 49ers arasındaki Super Bowl LVIII mücadelesini, Pazartesi 02.30’dan itibaren S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.