Ziraat Türkiye Kupası’nda 6-8 Şubat'ta Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

04.02.2024 - 23:43

Ziraat Türkiye Kupası’nda 6-8 Şubat'ta Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda 6-8 Şubat arasında yayınlanacak maçlar belli oldu. Kupada son 16 turu heyecanı A Spor ekranlarında yaşanacak. Son 16 turundaki 8 mücadeleyi de A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan son 16 turu maçlarıyla devam ediyor. A Spor, son 16 turundaki tüm karşılaşmaları ekranlara getiriyor. Oynanacak 8 karşılaşmayı da A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

A Spor’un yayın akışını açıklamasıyla “Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçlar hangi kanalda? Gaziantep FK-Fenerbahçe ZTK maçını nasıl izleyebilirim? Antalyaspor-Beşiktaş kupa maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bandırmaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı A Spor’da mı?” soruları yanıt buldu.

Salı ve Çarşamba Toplam 6 Maç A Spor’da

Salı ve Çarşamba günü A Spor’da toplam 6 karşılaşma ekranlara geliyor. Salı gündüz kuşağıyla başlayacak serüven, günde 3’er maçla devam ediyor.

Salı gününün en dikkat çekici mücadelesinde Galatasaray ile Bandırmaspor karşı karşıya geliyor. Çarşamba günü ise Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Salı ve Çarşamba gününün Ziraat Türkiye Kupası programı şu şekilde:

Salı
  • 14.30 Fatih Karagümrük-Samsunspor
  • 17.30 Ankaragücü-24 Erzincanspor
  • 20.45 Galatasaray-Bandırmaspor
Çarşamba
  • 14.30 Sivasspor-Konyaspor
  • 17.30 Başakşehir-Hatayspor
  • 20.45 Gaziantep FK-Fenerbahçe
Türkiye Kupası A Spor      

Son 16 Turunun Kapanışını Beşiktaş ve Antalyaspor Yapıyor

Son 16 turunda son iki maç ise Perşembe günü oynanıyor. Önce ligde umduğunu bulamayan Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında tur arıyor. 17.30’daki bu mücadele, A Spor’dan naklen yayınlanıyor.

Kupada son çeyrek finalist ise Perşembe 20.45’te belli oluyor. Sergen Yalçın yönetiminde yükselişe geçen ve ligde sadece 1 kez mağlup olan Antalyaspor, kupayı kendine hedef koyan Beşiktaş ile karşılaşıyor. 

Perşembe
  • 17.30 Gençlerbirliği-Trabzonspor
  • 20.45 Antalyaspor-Beşiktaş