BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Galatasaray 4 Şubat Bein Sports LİNK

04.02.2024 - 20:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Galatasaray 4 Şubat Bein Sports LİNK

Fenerbahçe Beko ve Galatasaray basketbol takımları, bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda derbi kapsamında birbirlerine rakip oluyor. Ligde haftanın maçı olarak görülen bu karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak. Derbiden önce basketbol severlerin yöneldiği aramalar ise şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Galatasaray maçı izle, Fenerbahçe Beko Galatasaray canlı izle, Fenerbahçe Beko Galatasaray canlı maç izle, Fenerbahçe Galatasaray maç izle, Fenerbahçe Beko Galatasaray bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Derbiye dair önemli detaylar içeriğimizde sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO- GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe galatasaray basketbol

Fenerbahçe Beko-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Galatasaray Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun kendi salonunda ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacağı maçı Bein Sports HD 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Eurolig’de ve ligde iyi bir sezon geçiren Fenerbahçe Beko’nun Galatasaray ile karşılaşacağı maça dair canlı istatistikler için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Monaco’da Kaybetti

 saras

Fenerbahçe Beko Eurolig ile beraber ligde istikrarlı sonuçlar almayı sürdürüyor. Her ne kadar oynanan son Eurolig maçında Monaco’ya deplasmanda kaybedilse de temsilcimiz oyunun sonuna dek maçın içinde kalmayı başardı. Bu maçta oyunun son 5 dakikasında Motley gibi formda bir ismin 5 faul ile oyun dışı kalması, müsabakanın kaybedilmesinde etkili oldu. Fenerbahçe Beko hala ilk 4’ün en önemli adaylarından biri durumunda. Öte yandan sarı lacivertli ekip ligde oynadığı 18 maçta 15 galibiyet elde etti. Efes ve Beşiktaş ile beraber önemli bir zirve mücadelesi veren Fenerbahçe Beko bu maçın favorisi durumunda.

Galatasaray’da Koç Değişimi

 galatasaray ekmas

Galatasaray’da bu hafta oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Kulübün koçu Mitrovic ile yollar resmen ayrıldı. Son maçta taraftarla girdiği tartışma, bu kararın alınmasında etkili olmuş görünüyor. Öte yandan Yakup Sekizkök takımın yeni koçu oldu. Bu maçta yeni koçuyla sarı kırmızılı ekibin nasıl bir reaksiyon vereceği merak konusu.  Deplasman ekibi son olarak Aliağa Petkim’i İstanbul’da 90-99 ile geçti. Bu maçta Cimbom, 6 oyuncudan çift haneli sayı katkısı aldı. Özellikle de Akwasi Yeboah’ın performansı oldukça etkileyiciydi. Fenerbahçe Beko maçının ardından Almanya ekibi Ludwigsburg ile karşılaşacak.

İki Takım Arasındaki Son Maçlar

 sold out derbi basketbol

Fenerbahçe Beko Galatasaray maçı öncesinde ev sahibi kulüp, sosyal medya hesabından tüm biletlerin tükendiğini açıkladı. Sold Out olan tribünler sayesinde atmosfer olarak iyi bir derbi maçı basketbol severleri bekliyor.  Bu arada Fenerbahçe Beko ve Galatasaray arasında son dönemlerde oynanan maçlar seyir zevki açısından oldukça iyi geçiyor.  Ligin ilk yarısında Galatasaray’ın salonunda oynanan maçı Fenerbahçe Beko rahat bir oyunla kazanmıştı. İki takım arasındaki son 5 resmi maçın 4 tanesinde galip gelen taraf Fenerbahçe Beko oldu. Geçen sezon bu salonda oynanan maçı ev sahibi ekip 22 sayılık farkla kazanmıştı.