BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arsenal-Liverpool 4 Şubat BEIN LİNK

04.02.2024 - 19:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arsenal-Liverpool 4 Şubat BEIN LİNK

İngiltere Premier Lig’de futbol severleri bu hafta sonu oldukça özel bir derbi maçı bekliyor. Avrupa’da haftanın maçlarından biri olarak görülen karşılaşmada Arsenal, sahasında Liverpool’u ağırlıyor. Bu harika maç Türkiye saati ile 19.30’da başlayacak. Maçtan önce popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Arsenal maçı izle, Liverpool maçı izle, Arsenal Liverpool canlı izle, Arsenal Liverpool canlı maç izle, Arsenal Liverpool maç izle, Arsenal Liverpool bedava maç izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maç öncesi güncel gelişmelerle beraber canlı yayın detayları içeriğimizde.

ARSENAL-LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

arsenal liverpool

Arsenal-Liverpool Canlı Yayın Linki 

Arsenal-Liverpool İzleme Linki Arsenal ve Liverpool arasında oynanacak olan zorlu maçı beIN Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Arsenal-Liverpool Maçı Canlı Takip

Arsenal Liverpool müsabakasını 90 dakika boyunca takip etmeniz mümkün. Aşağıdaki bağlantı sayesinde maç istatistiklerini anlık olarak takip edebilirsiniz.

ARSENAL-LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

ARSENAL-LİVERPOOL MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Arsenal Lideri Yenmek İstiyor

 arsenal liverpool

Arsenal son haftalarda yaptığı puan kayıpları nedeniyle kendini 3’üncü sırada buldu. Özellikle de üst üste gelen Fulham ve West Ham yenilgileri oldukça ağır oldu. Bu puan kayıplarını iyi değerlendiren Liverpool, Arsenal’in önüne geçmeyi başardı. Şu anda 2 takım arasında 5 puanlık bir fark söz konusu. Son dönemde Arsenal, Liverpool takımını yenmekte oldukça zorlanıyor. Premier Lig’de geçen hafta Arsenal Nottingham’ı deplasmanda yendi ancak goller oyunun ikinci yarısında geldi. Kilidi açmakta zorlanan Londra temsilcisi, bir şekilde 3 puanı cebine koydu.

Liverpool Zirveye Yerleşti

 liverpool maç afişi

Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak ola Liverpool, liderliğini korumak istiyor. Kırmızılar her ne kadar lig lideri olsa da bu maç öncesinde Arsenal bir adım önde gibi görünüyor.  Salah gibi bir oyuncunun sakat durumda olması, Liverpool’u epey etkileyecektir. Salah, sakatlığından dolayı Mısır Milli Takımı’nda da oynama şansı bulamamıştı. Uruguaylı Nunez’in durumu ise maç saatine doğru netleşecek. Liverpool son hafta Chelsea takımını sahasında ağırladı. Liverpool beklenenin aksine bu maçı oldukça kolay bir şekilde kazandı. Chelsea’yi 4 golle geçen Liverpool, Premier Lig’de son olarak 30 Eylül’deki Tottenham maçında yenilmişti.

Klopp Vedasını Açıkladı

 klopp

Liverpool’da bir dönem sezon sonunda resmi olarak sona eriyor. Liverpool takımının efsaneleri arasına adını şimdiden yazdıran Jürgen Klopp, yaptığı açıklamada sezon sonunda takıma veda edeceğini açıkladı. Bu kararın arkasında, yorgunluğunun ve tükenen enerjisinin olduğunu ifade eden Alman teknik direktör, hem oyuncuları hem de taraftarları oldukça üzdü. Kulübün geleceği adına bu kararın daha doğru olduğunu söyleyen başarılı teknik isim, hem Premier Lig hem de Devler Ligi hedefini koruyor. Son iç saha maçında taraftarlar kendisine çok özel bir jest yapmıştı. Bu jest karşısında Klopp oldukça duygusal anlar yaşamıştı.