Övünç Özdem Socrates Dergi’ye Transfer Oldu

04.02.2024 - 18:31

Övünç Özdem Socrates Dergi’ye Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde NTV’den ayrılan Övünç Özdem, Socrates Dergi’ye transfer oldu. Bundan böyle Socrates Dergi YouTube kanalında yer alacak Özdem, 3 Şubat’ta ilk yayınına çıktı.

Yıllarca NTV ve NTV Spor’da muhabirlik yapan Övünç Özdem’in yeni adresi belli oldu. Özellikle Beşiktaş haberleriyle gündeme gelen Özdem, bundan böyle Socrates Dergi YouTube kanalında olacak. 

İlk yayınına Karşı Karşıya programıyla çıkan Övünç Özdem’in birçok programda yer alacağı tahmin ediliyor.

Bundan Sonra Socrates Dergi YouTube Kanalındayım

NTV’den ayrılan Övünç Özdem Socrates Dergi YouTube kanalında yer alacağını Twitter hesabından duyurdu. Bundan böyle Socrates Dergi YouTube kanalında olacağını açıklayan Özdem’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Herkese merhaba! Bundan sonra Socrates Dergi YouTube kanalındayım. Görüşmek üzere. İyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Tüm mesajları okudum. Çok sağ olun.


Övünç Özdem Kimdir?

Elazığlı başarılı gazeteci ve spor muhabiri Övünç Özdem, kariyerine NTV Spor'da başladı ve uzun yıllar boyunca kanalın başarılı bir parçası olarak görev aldı. Özdem, özellikle sosyal medya hesapları üzerinden spor gündemini yakından takip eden ve takımların maç öncesi ve sonrasındaki durumlarını, kadro ve açıklamaları sıcak bir şekilde paylaşan bir isim olarak öne çıktı.

NTV Spor'daki görevine devam ettiği dönemde, takımların yurt içi ve yurt dışındaki maçlarında kafilede bulunarak, saha içi ve saha dışı olayları dikkatle izleyicilere aktardı. Kanalın kapanmasının ardından da NTV'de aktif bir şekilde görev yapmaya devam etti. NTV Spor web sitesinde de haberler yapan Özdem, NTV Spor YouTube kanalında da programlara imza attı. 

Övünç Özdem, özellikle Beşiktaş ile ilgili haberlere ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde NTV’den ayrılan Övünç Özdem’in yeni adresi belli oldu. Özdem, bundan böyle Socrates Dergi YouTube kanalında futbolseverlerin karşısına çıkacak.