BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Trabzonspor 4 Şubat BEIN LİNK

04.02.2024 - 17:03

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Trabzonspor 4 Şubat BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 19.00’da Trabzonspor’u ağırlıyor. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olan kritik maç öncesi trend olan aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Beşiktaş Trabzonspor canlı izle, Beşiktaş Trabzonspor canlı maç izle, Beşiktaş Trabzonspor maç izle, Beşiktaş Trabzonspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın detaylarını öğrenebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş trabzonspor

Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Trabzonspor Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Karadeniz temsilcisi arasında oynanacak zorlu randevuyu beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Bu sezonun iki formsuz takımı İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Maç içi istatistikler için aşağıda yer alan bağlantıdan faydalanmanız mümkün.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Yine Kaybetti

 santos

Bu akşam Tüpraş Stadyumu’nda formsuz iki ekip birbirlerine rakip oluyor. Özellikle de sezona büyük umutlarla başlayan Beşiktaş, taraftarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Yarıştan çok erken kopan Beşiktaş, çok sayıda teknik direktör değişikliği yapmak durumunda kaldı. Takıma büyük umutlarla gelen Fernando Santos da şu ana dek çok parlak bir fark yaratamadı. Oynadığı ilk maçta galibiyetle tanışsa da Portekizli hoca devamını getiremedi. Farklı kaybedilen maçlar, taraftarlarda ciddi bir öfke yarattı. Daha da kötüsü, Kartal son haftalarda gol atmayı adeta unuttu. Son 3 haftadan 1 puan çıkaran ekip, bu maçlarda iç gol bulamadı.

Transferde Gündem William Carvalho

 transfer beşiktaş

Beşiktaş hem bu sezondan ziyade önümüzdeki sezonun kadro planlamasını oluşturmaya başladı. Ara transferde şu ana dek durgun giden Beşiktaş’ın gündeminde William Carvalho yer alıyor. Başarılı oyuncu La Liga’da Getafe takımında oynuyor. Teknik direktör Pellegrini oyuncunun takımda kalacağını söylese de Beşiktaş transferi bitirmek istiyor. Betis, oyuncuyu UEFA’ya resmi olarak bildirdi. Bu arada Beşiktaş takımında bu maç öncesinde Emrecan, Salih, Aboubakar, Chamberlain ve Hadziahmetovic gibi isimler söz konusu.

Trabzonspor’un Kötü Gidişi Sürüyor

 abdullah avcı

Trabzonspor da tıpkı Beşiktaş gibi bu sezon hedeften çok erken koptu. 2 sezon önce ligi şampiyon bitiren takım, Abdullah Avcı ile en azından bu sezonu 3’üüncü basamakta tamamlamak istiyor. Trabzonspor son haftalarda çok kolay gol yemeye başladı. Galatasaray’dan 5 gol yedikten sonra Trabzonspor Kasımpaşa takımından da 3 gol yedi. 3 haftadır maçlarını kaybeden Trabzonspor’un üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Filiz Benkovic ve Mislav Orsic sakat durumda. Pepe ve Onuachu ise Afrika Kupası’nda mücadele ediyor. Bu arada ligin ilk yarısında Trabzonspor Beşiktaş’ı 3-0 ile yenmişti. O maç, Şenol Güneş ile yolların ayrılmasında oldukça etkili olmuştu.