BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor–Fenerbahçe 3 Şubat BEIN LİNK

03.02.2024 - 17:06

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor–Fenerbahçe 3 Şubat BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00’da güney ekibi Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maç öncesi futbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde sıralanıyor: Antalyaspor maçı izle, Antalyaspor Fenerbahçe canlı izle, Antalyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Antalyaspor Fenerbahçe maç izle, Antalyaspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeleri sizler için derledik.

ANTALYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

antalyaspor fenerbahçe

Antalyaspor-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Antalyaspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanındaki mücadelesini beIN Sports HD 1kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Antalyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Maç fazlasıyla Galatasaray’ın liderliğe oturduğu haftada Fenerbahçe hata yapmak istemiyor. Liderliği yeniden ele geçirmek isteyen deplasman ekibinin bu maçtaki canlı istatistiklerine FB TV yayını sayesinde anlık olarak ulaşabilirsiniz.

ANTALYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Başkent Ekibine Takılmadı

 ismail kartal

Fenerbahçe maç eksiğiyle ikinci sıraya geriledi fakat hala ipler kendi ellerinde. Bu rekabeti sezon sonuna dek devam etmesi bekleniyor. Sarı lacivertliler geçen hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 ile geçti. Fakat maç, tam da tahmin edildiği üzere oldukça zor geçti. Ankaragücü maçın başında gelen penaltı golüyle 1-0 öne geçti ancak lider bir şekilde bu gole reaksiyon gösterdi ve maçı çevirdi. Cengiz Ünder, attığı 2 golle maça damga vuran isimlerden biri oldu. Ligin gol lideri Dzeko ise 3 maçtır gol atamadığı için bir nebze gergin görünüyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri bu maçtan sonra Türkiye Kupası kapsamında Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Çağlar İlk Kez Kadroda

 çağlar söyüncü

Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü heyecanı yaşanıyor. Ara transfer döneminde Atletico Madrid’den takıma dahil edilen milli oyuncu, Euro 2024 öncesinde düzenli olarak oynayabileceği bir takımı tercih etti. Bu nedenle Çağlar forma rekabetine bir an önce dahil olmak istiyor. İsmail Kartal kendisini Antalya kamp kadrosuna aldı ancak ilk 11’de oynayıp oynamayacağı konusunda kesin bir tahmin yapmak güç. Bu arada Fred ve Becao Antalya maçının kadrosunda yer almıyorlar. Kaleci İrfan ise hatalığı nedeniyle İstanbul’da bırakıldı. Bu arada Fenerbahçe Emre Mor’u Karagümrük takımına kiraladı.

Antalyaspor 2 Puan Kaybetti

 antalyaspor maç afişi

Antalyaspor Sergen Yalçın ile beraber iyi bir çıkış yakaladı. Yaklaşık 1 ay kadar önce takıma dahil olan Sergen Yalçın, şu ana dek güven veren bir performans gösterdi. Son olarak Kayserispor deplasmanında berabere kaldılar. Son 7 maçında kaybeden Kayserispor’a karşı 3 puan alamayan Antalyaspor, toplamda 6 haftadır maç kaybetmiyor. İlk yarıda Antalyaspor, Fenerbahçe’ye karşı 3-2 kaybetmişti. Antalyaspor takımında Ufuk Akyol’un bir sakatlığı bulunuyor. Fakat takımda Adam Buska, Samm Larsson ve Fredy gibi etkili isimler söz konusu.