TV8,5'ta 2-4 Şubat Arasında Yayınlayacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.02.2024 - 20:23

TV8,5'ta 2-4 Şubat Arasında Yayınlayacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Başarılı spor kanalı TV8,5, 2-4 Şubat arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Afrika Uluslar Kupası heyecanını futbolseverlerle buluşturacak TV8,5, Hollanda ve Yunanistan’dan maç yayınlarına da imza atacak.

Her hafta canlı maç yayınlarıyla sporseverlerin karşısına çıkan TV8,5, haftanın programını açıkladı. Cuma ve Cumartesi gününü Afrika Uluslar Kupası’na ayıran TV8,5, Pazar gününü ise Hollanda ve Yunanistan’dan maç yayınlarına ayıracak.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasının ardından “Hollanda Ligi’nden hangi maçlar yayınlanacak? Panathinaikos-Olympiakos şifresiz mi yayınlanacak? Afrika Uluslar Kupası çeyrek finalleri hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Cuma ve Cumartesi Afrika Uluslar Kupası’nda Yarı Finalistler Belli Oluyor

Afrika Uluslar Kupası’nda çeyrek final maçları Cuma ve Cumartesi günü oynanıyor. Karşılaşmalar TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

Cuma günü ilk yarı finalist Nijerya ile Angola arasındaki mücadele ile belli oluyor. Bu karşılaşmanın hemen ardından Demokratik Kongo ile Gine kozlarını paylaşıyor. Bu iki karşılaşma da TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

Cumartesi günü ise diğer iki yarı finalist belli oluyor. Mali ile Fildişi Sahili yarı finale yükselmek için karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmanın ardından Yeşil Burun Adaları ile Güney Afrika karşılaşıyor. Bu iki mücadelenin de TV8,5 ekranlarında futbolseverlerle buluşması bekleniyor.


Pazar Günü 3 Maç TV8,5’ta

Pazar günü ise canlı yayın serüveni Hollanda Eredivisie ile başlıyor. Zirve takibini devam ettirmek isteyen Feyenoord ile güçlü AZ Alkmaar karşı karşıya geliyor. 16.15’teki bu mücadele TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

Saatler 18.30’u gösterdiğinde Yunanistan’da zirve yarışını devam ettirmek isteyen AEK, Asteras Tripolis ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma da TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

TV8,5’ta haftanın kapanışı ise Yunanistan’ın en büyük maçıyla yapılıyor. Fatih Terim’in çalıştırdığı, Samet Akaydın ve Anastasios Bakasetas gibi isimlerin formasını giydiği Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos’u konuk ediyor. Bu kritik mücadele, Pazar 22.00’den itibaren TV8,5’ta.