2023/24 Basketbol Süper Ligi 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.02.2024 - 18:21

2023/24 Basketbol Süper Ligi 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Buna göre iki karşılaşma şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Basketbol Süper Ligi 19’uncu haftasında kalan maçlar ise beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her hafta iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanıyor. Ligin 19’uncu haftasında da beIN Sports Haber iki mücadeleyi yayın akışına aldı.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasının ardından “Merkezefendi Belediyesi-Beşiktaş Emlakjet şifresiz mi? Fenerbahçe Beko-Galatasaray Ekmas beIN Sports Haber’de mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Türk Telekom’un Konuğu Pınar Karşıyaka

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 19’uncu haftada geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle play-off hattına yaklaşan Türk Telekom, Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. 

Türk Telekom, inişli çıkışlı devam ettiği sezonda geçtiğimiz hafta Çağdaş Bodrum’a konuk oldu. Mücadeleyi galibiyetle tamamlayan Türk Telekom, bu sonuçla 9’uncu sıraya yükseldi. Bir seri yakalamak isteyen Türk Telekom’da hedef Pınar Karşıyaka karşısında galibiyet.

Pınar Karşıyaka ise geçtiğimiz hafta Anadolu Efes karşısında kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Ligde 4’üncü sırada yer alan ve zirve takibini devam ettiren Pınar Karşıyaka, Türk Telekom deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Türk Telekom ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19’uncu hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.


Çağdaş Bodrum Mağlubiyet Serisini Sonlandırmaya Çalışacak

Haftanın kapanış mücadelesinde Darüşşafaka, Çağdaş Bodrumspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta kazanarak yeniden çıkışa geçen Darüşşafaka, play-off hattındaki yerini korumak istiyor. 

Çağdaş Bodrum ise Ahmet Çakı yönetiminde iyi sonuçlar aldıktan sonra 4 maçtır kaybediyor. Aldığı sonuçlar sonrasında düşme hattına gerileyen Çağdaş Bodrum, Darüşşafaka deplasmanında kazanarak bir galibiyet serisine başlamayı planlıyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19’uncu haftasının kapanış mücadelesinde Darüşşakafa ile Çağdaş Bodrum kozlarını paylaşıyor. Bu mücadele, Pazartesi 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.