BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Samsunspor-Galatasaray 2 Şubat Bein LİNK

02.02.2024 - 17:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Samsunspor-Galatasaray 2 Şubat Bein LİNK

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Karadeniz deplasmanında 3 puan arıyor. Ligin yeni takımı Samsunspor ile bu akşam saat 19.00’da karşılaşacak olan Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe oturmak istiyor. Samsunspor Galatasaray maçı öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Samsunspor maçı izle, Samsunspor Galatasaray canlı izle, Samsunspor Galatasaray canlı maç izle, Samsunspor Galatasaray maç izle, Samsunspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Spor Ekranı farkıyla en güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

SAMSUNSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

samsunspor galatasaray

Samsunspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Samsunspor-Galatasaray Maç İzleme Linki

Galatasaray ve Samsunspor arasındaki zorlu randevuda Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Maç, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Samsunspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Samsunspor Galatasaray maçına 19 Mayıs Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini takip etmek adına GS TV yayınından faydalanmanız mümkün.

SAMSUNSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

SAMSUNSPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderliği Yeniden Tatmak İstiyor

 okan buruk

Fenerbahçe ile bu sezon müthiş bir liderlik yarışına giren Galatasaray, geçen hafta Gaziantep FK karşısında adeta ecel terleri döktü. Rams Park’ta Sumudica’nın çalıştırdığı Gaziantep temsilcisine karşı geriye düşen sarı kırmızılı ekip, oyunun ikinci yarısında oyuna ağırlığını koydu ve maçı çevirdi. Galatasaray ligde oynadığı son 2 iç saha maçında da oldukça zorlandı. Fakat buna rağmen bir şekilde etkili ayakları sayesinde sonuca gitmeyi bildi. Fenerbahçe ile aynı puana sahip olsa da averaj farkıyla geride olan Cimbom’da Sergio Oliviera’nın sakatlığı sürüyor. Son haftalarda iyi futbol oynayamasa da aldığı galibiyetlerle moral bulan sarı kırmızılılar, ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor.

Bacambu ile Yollar Ayrıldı

 bacambu

Galatasaray’da bu aralar transferle alakalı ciddi gelişmeler yaşanıyor. Geçen hafta bilindiği üzere takımı en önemli oyuncularından biri olan Boey, Bayern’in yolunu tutmuştu. 30 milyon Euro gibi rekor bir ücretle satışı gerçekleşen Boey, kulübün kasasına ciddi bir gelir getirmişti. Bu transferde elbette Erden Timur’un rolü oldukça fazlaydı. Şimdi de Galatasaray sezon başında takıma dahil olan Bacambu ile yollarını ayırma kararı aldı. Afrika Kupası’nda mücadele eden Bacambu, Real Betis takımına transfer oldu. Oyuncu şu ana dek Galatasaray’da istenen performansı veremedi.

Samsunspor İyi Durumda

 samsunspor maç afişi

Karadeniz ekibi Samsunspor, yeni çıktığı Süper Lig’de oldukça iyi işler yapıyor. Özellikle de son haftalarda takım bariz bir çıkış içerisinde. Büyük takımlara karşı şu ana dek oynadığı maçlarda oyun olarak taraftarlarını mutlu edebilecek performanslar sergilediler. Son olarak geçen hafta Trendyol Süper Lig kapsamında İstanbulspor ile karşılaşan Samsunspor, Emre Kılınç’ın golüyle beraberliği kurtardı. Gisdol’un talebeleri, ligde kalma umutlarını sürdürüyor. İç sahada coşkulu bir futbol oynayan kırmızı beyazlı ekipte Gaetan Laura ve Moryke Fofana sakat durumda. Landry Dimata’nın durumu ise maç saatine doğru netleşecek.