BEDAVA CANLI MAÇ İZLE ASVEL-Fenerbahçe Beko 30 Ocak S SPORT LİNK

30.01.2024 - 20:12

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE ASVEL-Fenerbahçe Beko 30 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig’deki önemli temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, Fransa deplasmanında ASVEL karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de başlayacak olan zorlu maç öncesinde trend aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, ASVEL maçı izle, ASVEL Fenerbahçe Beko canlı izle, ASVEL Fenerbahçe Beko canlı maç izle, ASVEL Fenerbahçe Beko maç izle, ASVEL Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

ASVEL-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe asvel

ASVEL–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

ASVEL-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Fransa deplasmanındaki bu önemli randevusu S Sport ekranlarından yayınlanacak.

ASVEL-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Saras’ın çalıştırdığı Fenerbahçe Beko, ASVEL karşısında hata yapmak istemiyor. Maç içi istatistikleri FB TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

ASVEL-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Bologna Karşısında Hata Yapmadı

 noa fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko Eurolig normal sezonuna hedeflediği yere dahil olmak üzere. Ligi ilk 4 sırada tamamlamak isteyen temsilcimiz, bu hedefe adım adım ilerliyor. Saras önderliğinde sadece tek bir Eurolig yenilgisi alan sarı lacivertliler, son olarak güçlü Virtus Bologna takımını devirdi. Zira Bologna ligin en iyi performansına sahip takımlarından biri olarak kabul ediliyor. Fenerbahçe Beko maçı 13 sayılık farkla kazanarak ikili averajı da eline geçirdi. 14’üncü zaferine ulaşan ekibimizde Motley galibiyete 23 sayılık katkıda bulundu.

Fenerbahçe Beko’dan Mucize Basket

 papagiannis bahçeşehir

Cumartesi akşamı Fenerbahçe Beko ligde Bahçeşehir takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı sarı lacivertli takım 105-110 kazandı. Sezonun en skorlu maçlarından birine tanıklık eden basketbol tutkunları, aynı zamanda inanılmaz bir son saniye basketi izledi. 16 sayıdan dönerek Fenerbahçe Beko karşısında bitime 2 saniye kala öne geçen Bahçeşehir, Papagiannis’in mucizevi basketine engel olamadı. Potadan potaya basket bulan Yunan oyuncu, takımının maça tutunmasını sağladı. Bu arada Biberovic, Hayes Davis, Sestina’nın durumları maç saatine doğru netleşecek. Ancak Pierre ve Metecan kesin olarak kadroda olamayacaklar.

ASVEL Hedeften Uzaklaştı

 asvel

Fransa ekibi ASVEL, kurduğu güçlü kadroya rağmen bu sezon hedeften çok erken şekilde koptu. 23 maç sonunda Fransa temsilcisi sadece 5 galibiyet elde etti. İlk 10 sıra için artık işleri çok zor. Hatta play-off yapmalarının bu noktadan sonra mucize olduğunu söyleyebiliriz. Bu kötü sezona rağmen ASVEL geçen hafta beklenmedik bir deplasman galibiyeti aldı. Bayern’i deplasmanda 64-76 yenen ASVEL,’de Paris Lee ve Youssoupha Fall skor yükünü çeken isimler oldu. Bu arada ASVEL sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 101-86 kaybetmişti.