BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna 25 Ocak S SPORT LİNK

25.01.2024 - 19:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna 25 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig’de geçen hafta Zalgiris karşısında farklı bir yenilgi almasına rağmen genel olarak iyi bir pozisyonda olan Fenerbahçe Beko, bu akşam Türkiye saati ile 20.45’te Virtus Bologna takımını ağırlayacak. Müsabaka öncesi basketbol severlerin öne çıkardığı aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Virtus Bologna maçı izle, Fenerbahçe Beko Virtus Bologna canlı izle, Fenerbahçe Beko Virtus Bologna canlı maç izle, Fenerbahçe Virtus Bologna maç izle, Fenerbahçe Beko Virtus Bologna bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla canlı yayın detaylarını ve güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz. 

FENERBAHÇE BEKO-BOLOGNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe bologna

Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Bologna Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Virtus Bologna arasındaki bu keyifli maçı ligin resmi yayıncısı olan S Sport’tan izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna Maçı Canlı Takip

Oldukça iyi bir dönem geçiren Fenerbahçe Beko, Zalgiris yenilgisine rağmen moralli. Temsilcimizin bu önemli maçına dair canlı istatistikleri takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-BOLOGNA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Zalgiris’e Takıldı

 fenerbahçe eurolig

Fenerbahçe, Eurolig’in 22’nci haftasında Litvanya deplasmanında Zalgiris’i yenmeyi başardı. Maçta Fenerbahçe sezonun en ağır yenilgilerinden birini aldı. Saras eski takımına karşı 98-75 yenilmekten kurtulamadı. Temsilcimiz oyunun hiçbir bölümünde oyunun kontrolünü eline alamadı. Özellikle de son çeyrekte takım oyunu tamamen bıraktı ve farka bir anlamda izin verdi. Bu maçta Wilbekin toplamda 22 sayıya imzasını attı. Motley ise takıına 15 sayılık bir katkıda bulundu.

Fenerbahçe Beko’dan Sürpriz Transfer

 fenerbahçe beko transfer

Fenerbahçe Beko, hafta sonunda Pınar Karşıyaka’yı farklı bir şekilde yendi. Bu maçı Zalgiris maçının bir reaksiyonu olarak okumak mümkün. Nitekim Saras, Zalgiris maçından sonra “Umarım oyuncularımız kazanmaktan bıkmamıştır” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu arada Fenerbahçe Beko bu hafta yen bir transfer gerçekleştirdiğini resmi olarak duyurdu. Temsilcimiz forvet bölgesine Amine Noua takviyesi yaptı. Fakat bu sözleşmenin sadece 1 aylık bir sözleşme olduğunu anımsatalım. Başarılı oyuncu daha önce ASVEL, Hapoel Holon ve Derthona Basket gibi takımlarda forma giydi. Oyuncunun bu maçta parkede olması bekleniyor. Öte yandan bu maç öncesinde Pierre’in sağlık durumuna dair bir açıklama yayınladı. Buna göre Pierre, ne yazık ki Bologna maçında takımının yanında olamayacak.

Virtus Bologna Zirveye Yürüyor

 bologna maç afişi

Virtus Bologna bu sezon Eurolig’e damga vuran takımlardan biri durumunda. İtalya temsilcisi şu ana dek oynadığı 22 maçta 15 galibiyet aldı. Özel bir durum yaşanmadığı sürece bu sezon onları son 8 takım içerisinde göreceğiz gibi görünüyor. Bologna yaptığı yatırımların bir sonucu olarak Eurolig’de artık final four oynamak istiyor. Kadroda Dunston, Shengelia, Mickey, Belinelli, Hackett gibi isimler bulunuyor. İtalya temsilcisi geçen hafta ASVEL takımını 73-63 yenmeyi başarmıştı. O maçta Daniel Hackett 19 sayıya imzasını atmıştı.