BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 25 Ocak Bein LİNK

25.01.2024 - 17:24

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 25 Ocak Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam İstanbulspor ile Rams Park’ta karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan kritik müsabakayı Bahattin Şimşek yönetecek. Lider Fenerbahçe’yi arkadan takip etmeye devam eden Galatasaray, maçın net şekilde favorisi. Maç öncesinde dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Galatasaray maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı maç izle, Galatasaray İstanbulspor maç izle, Galatasaray İstanbulspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı aracılığıyla maç öncesi güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray istanbulspor

Galatasaray-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-İstanbulspor Maç İzleme Linki Galatasaray ve İstanbulspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan müsabakayı beIN Sports HD 1 ekranlarından izlemek mümkün.

Galatasaray-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray İstanbulspor maçına ilişkin istatistikleri canlı takip etmek için GS TV canlı yayınını takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Trabzon’da Şov Yaptı

 galatasaray maç afişi

Zirve yarışında Fenerbahçe ile sıkı bir rekabet içerisinde olan Galatasaray, geçen hafta puan kaybetmesi beklenen maçta Trabzonspor’a karşı çok rahat bir galibiyet aldı. Özellikle ev sahibinde eksik oyuncuların fazla olması, Galatasaray’ın işini epey kolaylaştırdı. Cimbom, Avcı’nın öğrencilerini 5 golle devirdi. Maçı çok net şekilde hak eden Galatasaray, puan farkını kapattı. Fenerbahçe’nin Samsunspor ile berabere kaldığı haftayı çok iyi değerlendiren Galatasaray’da özellikle Zaha ve Kerem ön plana çıkan oyunculardı.

Galatasaray Rıdvan’ın Peşinde

 rams park hava durumu

Galatasaray tarafında İstanbulspor maçından önce ciddi eksikler söz konusu. Özellikle Sergio Oliviera’nın sakat durumda olması orta saha gücünü ciddi ölçüde etkiliyor. Diğer yandan takım, Afirka Kupası nedeniyle Ziyech ve Bakambu’dan yoksun şekilde mücadele ediyor. İcardi ise sakatlığını yeni atlattığı için henüz tam anlamıyla ritim bulamadı. Trabzonspor maçında oyuna sonra girdi ancak bu maçta Okan Buruk kendisini ilk 11’de sahaya sürebilir. Bu arada Galatasaray ara transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Özellikle yerli oyuncu havuzunu genişletmek isteyen takım, Rıdvan Yılmaz ismine odaklandı. Diğer yandan Cimbom’un Yusuf Yazıcı’yla da ilgilendiği biliniyor.

İstanbulspor’dan Sürpriz Galibiyet

 galatasaray istanbulspor süper lig

Galatasaray deplasmanına gelecek olan İstanbulspor içni artık her maç final niteliğinde. Puan cezası yediği için işi iyice zorlaşan sarı siyahlı takım, mucizeyi başarmak istiyor. Nitekim geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kayserispor maçını son dakikalarda gelen golle 1-0 kazandılar. O gol takımda müthiş bir coşku ve motivasyon yarattı diyebiliriz. Osman Zeki Korkmaz, yeni başladığı görevde etkileyici bir galibiyete imzasını attı. Bu maçtan önce sarı siyahlı ekipte ciddi bir eksik söz konusu değil. Bu arada ligin ilk yarısında Galatasaray, deplasmanda rakibini 1-0 ile yenmeyi başarmıştı.