BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir–Fenerbahçe 24 Ocak BEIN LİNK

24.01.2024 - 18:21

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir–Fenerbahçe 24 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, Başakşehir ile bu akşam saat 20.00’de deplasmanda karşılaşıyor. Bu kritik karşılaşma öncesinde dikkat çeken popüler aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Başakşehir maçı izle, Başakşehir Fenerbahçe canlı izle, Başakşehir Fenerbahçe canlı maç izle, Başakşehir Fenerbahçe maç izle, Başakşehir Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı farkıyla maç öncesi canlı yayın detaylarını ve güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir fenerbahçe

Başakşehir-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Başakşehir deplasmanındaki mücadelesini beIN Sports HD 1kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Başakşehir-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Samsunspor karşısında puan kaybeden lider, Başakşehir maçıyla beraber bu kaybı telafi etmek istiyor. Maç içi istatistikleri takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe’den Şok Puan Kaybı

 fenerbahçe samsunspor maçı

Lider Fenerbahçe, tam anlamıyla şok etkisi yapan bir puan kaybı yaptı. Fenerbahçe için çok kolay geçmesi beklenen Samsunspor maçında arı lacivertliler 2 puan kaybetti. Aynı gün Galatasaray’ın Trabzonspor deplasmanında kazanması moralleri iyice bozdu. Hala gol averajı ile beraber Fenerbahçe bir adım önde ancak elindeki avantajı kaybetmesi, taraftarda ciddi bir hayal kırıklığına yol açtı. Bu maçta İsmail Kartal’ın değişiklik tercihleri de ciddi eleştirilere neden oldu. Dzeko oyundan erken çıkınca kulübeye yönelik bir tepkide bulundu. Samsunspor’un golünden sonra hem takımda hem de taraftarda oluşan gerginlik sahaya net şekilde yansıdı. Maçta Fenerbahçe’nin tek golü, bu sezonun önemli ismi İrfan’dan geldi.

Fenerbahçe’de Fred Krizi

 fred

Fenerbahçe hem Samsunspor’a puan kaybetmenin hem de Fred gibi değerli bir oyuncusunu kaybetmenin hayal kırıklığını yaşıyor. Daha önce de sakatlanan ve pek çok önemli maçı kaçırmak zorunda kalan Fred, pazar günkü maçta benzer sakatlığı bir kez daha yaşadı. Fred sakatlığını anlar anlamaz oyundan çıkmak istediğini kenarı işaret etti. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre kontrolleri yapılan yıldız oyuncunun en az 4-6 hafta arasında takımdan ayrı olacağı belirtildi. Bu sakatlık, Krunic transferinin önemini bir kez daha göstermiş oldu.

Başakşehir 9 Resmi Maçtır Kaybetmiyor

 başakşehir

Bu akşam Fenerbahçe ile kendi sahasında karşılaşacak olan Başakşehir, Çağdaş Atan ile beraber önemli bir çıkış yakaladı. Kupa maçlarıyla da beraber toplamda 9 maçtır kaybetmeyen bir Başakşehir takımı söz konusu. Başakşehir geçen hafta bir diğer İstanbul ekibi olan Karagümrük takımıyla deplasmanda oynadı. Taraftarların pek ilgi göstermediği maç, 1-1’lik beraberlikle neticelendi. Onun öncesinde Başakşehir takımı Boluspor takımını eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16’ya kaldı. Başakşehir bu turda Hatayspor takımı ile eşleşti. Bu arada ligin ilk yarısında Fenerbahçe, Kadıköy’de Başakşehir’i 4-0 yenmişti.