2023-24 Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

23.01.2024 - 15:16

2023-24 Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından iki karşılaşma şifresiz ekranlara gelecek. Ligde geri kalan karşılaşmalar ise beIN Sports 5 ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 18’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Play-off ve kümede kalma yarışının son sürat devam ettiği ligin 18’inci haftasında iki mücadele şifresiz yayınlanıyor.

beIN Sports’un yayın akışını paylaşmasının ardından “Beşiktaş Emlakjet-Bursaspor şifresiz mi? Galatasaray Ekmas-Petkimspor hangi kanalda? Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko beIN Sports Haber’de mi? Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes şifresiz mi?” soruları yanıt buldu.

Beşiktaş Emlakjet’te Hedef Seriyi Devam Ettirmek

Beşiktaş Emlakjet, ligde son 4 maçını kazanmayı başardı. Alınan galibiyetler sonrasında zirveye yaklaşan Beşiktaş Emlakjet, geçtiğimiz hafta zorlu Tofaş deplasmanından da galibiyetle döndü. Mücadeleyi 85-81 kazanan Beşiktaş Emlakjet’te hedef seriyi Bursaspor önünde de devam ettirmek.

Bursaspor ise lige beklenenden iyi başlasa da devamını getiremedi. Oynadığı son 4 maçı da kaybeden Bursaspor, geçtiğimiz hafta da Darüşşafaka karşısında beklentileri karşılayamadı. Mağlubiyet serisini bir an önce sonlandırmak isteyen Bursaspor, zorlu Beşiktaş deplasmanında sürpriz peşinde.

Beşiktaş Emlakjet ile Bursaspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18’inci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.


Anadolu Efes 2024 Yılında Ligde Yenilmedi

Anadolu Efes, ligde oynadığı son 5 maçı da kazandı. 2023 yılının son döneminde Beşiktaş Emlakjet’e mağlup olan Anadolu Efes, bu maçın ardından çıktığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Ligin zirvesinde yer alan Anadolu Efes, zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanından da galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Pınar Karşıyaka ise iç sahada sadece 1 kez mağlup oldu. Ligde 11 galibiyetle 4’üncü sırada yer alan ve yeri büyük ölçüde garanti olan Pınar Karşıyaka, iç sahada bir kez daha kazanmayı hedefliyor.

Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18’inci hafta mücadelesi, Pazar 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.