2023/24 Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

17.01.2024 - 23:31

2023/24 Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 17’nci haftanın programı açıklandı. beIN Sports Haber, ligin 17’nci haftasında da 2 mücadeleyi şifresiz ekranlara getireceğini duyurdu. Ligde geri kalan her karşılaşma, her hafta olduğu gibi beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ikinci devrenin ikinci haftası başlıyor. Kümede kalma ve play-off yarışının hız kazandığı ligde, 17’nci haftada iki karşılaşma şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Ligde diğer karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasının ardından “Manisa BB-Galatasaray Ekmas şifresiz mi? Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka beIN Sports Haber’de mi? Tofaş-Beşiktaş Emlakjet hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Tofaş Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Ligde beklentilerin gerisinde kalan ekiplerden Tofaş, hafta içi PAOK deplasmanında kazanarak FIBA Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura adını yazdırdı. Ligde ise geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet aldılar. Samsunspor karşısında son saniye basketine engel olamayan Tofaş, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. 

Beşiktaş Emlakjet ise ligde yoluna sorunsuz devam ediyor. Oynadığı son 3 maçı kazanan Beşiktaş Emlakjet, zorlu Tofaş deplasmanında da kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. Zirve takibine devam eden Beşiktaş Emlakjet’te hedef bu mücadelede de galibiyet.

Çıkışa geçmek isteyen Tofaş ile çıkışını sürdürmek isteyen Beşiktaş Emlakjet arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.


Küme Düşme Hattında Kritik Randevu

Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz hafta Galatasaray Ekmas’ı deplasmanda mağlup ederek ligde kalma yolunda dev bir adım attı. Ligde 5 galibiyeti bulunan Merkezefendi Belediyesi, Samsunspor karşısında galip gelerek, küme düşme hattından kurtulmak istiyor.

Samsunspor ise geçtiğimiz hafta Tofaş karşısında son saniyede kazanarak biraz olsun umutlandı. Ligde sadece üç galibiyet alabilen Samsunspor, Merkezefendi Belediyesi deplasmanından galibiyetle dönerek ligin kalan bölümü için umutlanmak istiyor.

Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren Merkezefendi Belediyesi- Samsunspor mücadelesi, Pazartesi 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.