BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Adanaspor 17 Ocak A Spor LİNK

17.01.2024 - 18:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Adanaspor 17 Ocak A Spor LİNK

Trendyol Süper Lig’in lideri olan Fenerbahçe, bu akşam saat 21.00’de bir alt ligin önemli temsilcilerinden Adanaspor’u Ülker Stadyumu’nda ağırlıyor. Fenerbahçe’nin net şekilde favori olarak çıkacağı maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Adanaspor maçı izle, Fenerbahçe Adanaspor canlı izle, Fenerbahçe Adanaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Adanaspor maç izle, Fenerbahçe Adanaspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Kupa maçı izle, A Spor canlı. Spor Ekranı olarak tüm önemli gelişmeleri sizler için derledik.

FENERBAHÇE-ADANASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fener adana

Fenerbahçe-Adanaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Adanaspor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin kendi sahasında Adanaspor takımı ile karşılaşacağı kupa maçını A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Adanaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Adanaspor maçında Çağdaş Altay düdük çalacak. Maç istatistiklerini takip etmek için FB TV yayınına yönelebilirsiniz.

FENERBAHÇE-ADANASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Kupanın Son Şampiyonu

fenerbahçe taraftar

Trendyol Süper Lig’de liderliğini sağlam bir şekilde sürdürmeye kararlı görünen Fenerbahçe,  son olarak deplasmanda Gaziantep FK takımını yenmeyi bildi. Golün son dakikalarda gelmesi, sevinci daha da artırdı. İrfan Can Kahveci, sonrada dahil olduğu oyunda golü bulan isim oldu. Bu sayede Fenerbahçe Galatasaray ile olan mesafeyi korumuş oldu. Bu sezon kupada ilk müsabakasına çıkacak olan sarı lacivertliler, geçen sezon bu kulvarda zafere ulaşmıştı. Uzun zamandır resmi maçlarda kaybetmeyen Fenerbahçe, özellikle Samsunspor maçını hesaplayarak rotasyona gidecektir. Lincoln, Emre Mor, Kent gibi görece az forma şansı bulan ya da sakatlıktan dönen isimlerin ilk 11’de başlaması olağan.

Umut Pendikspor’a Kiralandı

umut nayir

Fenerbahçe bir yandan ligdeki mücadelesini sürdürürken diğer yandan da ara transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Daha önceki dönemlerin aksine çok hızlı bir şekilde aksiyon alan sarı lacivertli yönetim, ara transfer döneminin henüz ilk haftasında 2 önemli oyuncuyu kadrosuna kattı. Krunic ve Bonucci ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Çağlar’ı da kiralamak üzere. Yapılan hamlelerle zirve yarışında iyice güçlenen Fenerbahçe, Umut Nayir’i Pendikspor’a kiraladı. Takımdan birkaç ismin daha bu hafta ayrılması bekleniyor. Bu arada ev sahibi ekipte Becao, Serdar, Crespo, Peres ve Zajc sakat isimler arasında bulunuyor.

Adanaspor Erokspor’u Elemişti

 adanaspor maç afişi kupa

Bu akşam güçlü Fenerbahçe karşısında sürpriz yapmak isteyen Adanaspor, TFF 1.Lig’de mücadele ediyor. Turuncu beyazlı ekip, son olarak Boluspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Daha önceki turda Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu kapsamında Erokspor takımını 2-0 yenmişlerdi. Kendi liglerinde ise alt bölümlerden kurtulmak adına yoğun şekilde mücadele veriyorlar. Kupa, onlar için şu anda bir öncelik değil. Deplasman ekibinde bu maç öncesinde ciddi bir eksil yok. Fenerbahçe karşısında Diakite ve Fernandes gibi önemli isimlerle etkili olmaya çalışacaklardır.