Şansal Büyüka: Yayın İhalesinde 200 Milyon Dolar Vermeyi Düşünen Bir Kurum Var

15.01.2024 - 10:20

Şansal Büyüka: Yayın İhalesinde 200 Milyon Dolar Vermeyi Düşünen Bir Kurum Var

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Mehmet Demirkol YouTube kanalının konuğuydu. Birçok konuya değinen Büyüka, yayın ihalesinde 200 milyon dolar vermeye hazır bir kurumun olduğunu dile getirdi. Yayın ihalesiyle ilgili farklı görüşlerini de paylaşan Büyüka, bu ihalenin değerinin 60-70 milyon dolardan fazla olacağını belirtti. 

Süper Lig, TFF 1'inci Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nın önümüzdeki dönem yayıncısı, Şubat ayında yapılması planlanan ihaleyle belli olacak. İhale öncesinde duayen gazeteci Şansal Büyüka, yayın ihalesiyle ilgili duyduklarını anlattı.

Mehmet Demirkol YouTube kanalında Demirkol’un Galaxy Rehberi programının konuğu olan Şansal Büyüka, yayın ihalesinde 200 milyon dolar vermeye hazır bir kurumun olduğunu dile getirdi. Yeni ihalenin daha yüksek bir miktarda olacağını da sözlerine ekleyen Büyüka, farklı girişimler olabileceğini de belirtti.

beIN Sports İhaleye Girecek

Şansal Büyüka, Mehmet Demirkol YouTube kanalında yayın ihalesiyle ilgili görüşlerini paylaştı. 200 milyon dolar vermeyi düşünen bir aday olduğunu dile getiren Büyüka, şu ifadeleri kullandı:

Yayın ihalesinde 200 milyon dolar vermeyi düşünen bir aday var. Ayrıca beIN Sports'un ihaleye girmeyeceğinden bahsedilmişti. Böyle bir durum yok. Benim duyduğum beIN Sports da ihaleye girecek.


Saran-Acun Medya Ortak Girişimi

Şansal Büyüka, yayın ihalesinde Saran Medya ile Acun Medya’nın ortak girişimde bulunabileceğini de sözlerine ekledi. 

Kulağıma gelenler arasında Acun ile Saran Medya’nın ihalede ortak girişimi olacağı da var.

Şansal Büyüka Demirkol’un Galaxy Rehberi      

Yayıncıda Kalite Düştü

Geçtiğimiz haftalarda 343 Digital YouTube kanalında Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili görüşlerini paylaşan Şansal Büyüka, yayıncıda kalitenin düştüğünü belirtmişti. İnsan ve ekipman kalitesinde düşüş olduğunu dile getiren Büyüka, Mehmet Demirkol YouTube kanalında da benzer bir durumdan bahsetti.

beIN Sports’un maçları kiralık arabalarla çektiğini ama bu arabaların artık külüstür olduğunu dile getiren Büyüka, aynı ekibin Şampiyonlar Ligi finalini de çektiğini ama burada son model ekipmanların kullanıldığını sözlerine ekledi.