CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Barcelona El Clasico 14 Ocak Tivibu LİNK

14.01.2024 - 19:34

CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Barcelona El Clasico 14 Ocak Tivibu LİNK

Real Madrid ve Barcelona, İspanya Süper Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. Tahmin edilen finalin gerçekleşmesi futbol severleri oldukça memnun etti. Riyad’da gerçekleşecek heyecan dolu karşılaşma bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Maçtan önce futbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde: El Clasico canlı izle, Real Madrid maçı izle, Barcelona, maçı izle, Real Madrid Barcelona, canlı izle, Real Madrid Barcelona, canlı maç izle, Real Madrid Barcelona, maç izle, Real Madrid Barcelona bedava maç izle, Real Madrid maçı canlı izle, Tivibu link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, İspanya Süper Kupa maçı izle. Spor Ekranı kalitesiyle maça dair detayları inceleyebilirsiniz.

REAL MADRİD BARCELONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

real barca

Real Madrid-Barcelona Maçı Canlı Yayın Linki 

Real Madrid-Barcelona Maç İzleme Linki Real Madrid’in Barcelona ile oynayacağı kritik final maçı yine Tivibu Spor 1 kanalından izlenebilecek.

Real Madrid-Barcelona Maçı Canlı Takip

El Clasico’da final heyecanına dair tüm istatistikleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

REAL MADRİD BARCELONA MAÇI CANLI TAKİP

Real Madrid Uzatmada Güldü

 real antrenman

El Clasico’nun önemli bir ayağını oluşturan Real Madrid, bu sezon rakibine kıyasla bir adım önde ilerliyor. Fakat bu tip derbi maçlarından önce bunu ölçü almak pek mümkün olamıyor. Nitekim son yıllardaki karşılaşmalar da bunu kanıtlar nitelikte. Real Madrid yarı finalde bir diğer ezeli rakibi olan Atletico Madrid ile karşılaştı. Normal süresi 3-3 biten maçın uzatmalarında gelen 2 gol, Real Madrid’i finale taşıdı. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, rakibine kıyasla 1 gün fazla dinlenme şansı buldu. Fakat uzatma dakikalarının getirdiği yıpranmayı da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu arada Real tarafında Eder Militao, Thibaut Courtois ve Lucas Vazquez gibi önemli isimler kadroda yer alamıyorlar.

Arda Güler Süre Almayı Başardı

 arda güler

Bu sezon pek çok Türk futbol sever Real Madrid’in maçlarını yakından takip ediyor. Bu derbide de futbol severlerin önemli bir kısmı Arda Güler’den kaynaklı olarak Real’in kupayı almasını istiyor. Gururumuz Arda Güler kupa maçından sonra İspanya Süper Kupası yarı finalinde de süre buldu. Bu maçta taraftarlar, top Arda’nın ayağına her geldiğinde özel bir destek verdi. Arda uzatmaların ikinci bölümünde kısa bir süre şans buldu. Bu maçın gidişatına göre Ancelotti’nin tekrar şans vermesi olağan gibi görünüyor. Bu arada Arda gibi önemli bir genç yetenek olan Diaz, yarı final maçında kalitesini konuşturan müthiş bir gole imza attı. Daha şimdiden Bellingham, Diaz ve Arda’nın, Real’in geleceği konuşuluyor.

Barcelona İkinci Yarıda Açıldı

 el clasico

El Clasico’nun diğer ayağını oluşturan Barcelona, kupa için oldukça iddialı. Özellikle oyuncular maç öncesinde verdikleri demeçlerde öz güvenlerini ortaya koydular. Fakat unutmamak gerekiyor ki bu tip maçların kesin bir favorisi yok. Barca yarı finalde Riyad kentinde Osasuna ile karşılaştı. Osasuna geçen sezon lig kupasında final oynama hakkı kazanmıştı. Real o maçta Osasuna’yu 2-1 ile geçmişti. Barcelona da ilk yarıda rakip takımın kilidini açmakta epey zorlandı ancak ikinci yarıda gelen 2 gol, finale çıkmalarını sağladı. Kaleci Ter Stegen’in sakatlığı Xavi’yi endişelendiriyor. Bu arada iki takımın bu sezonki lig randevusunda kazanan, 2-1 ile Real tarafı olmuştu.