2024 İtalya Süper Kupası TRT Spor’da

14.01.2024 - 19:22

2024 İtalya Süper Kupası TRT Spor’da

İtalya Kupası yayın haklarını elinde bulunduran TRT Spor, İtalya Süper Kupası karşılaşmalarını da naklen yayınlayacağını duyurdu. Suudi Arabistan’da dörtlü final formatında gerçekleşecek İtalya Süper Kupası’nı TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Son yıllarda İtalya Kupası maç yayınlarıyla dikkat çeken TRT Spor, İtalya Süper Kupası’nı ekranlara getireceğini duyurdu. Perşembe ve Cuma günü İtalya Süper Kupası’nda yarı final karşılaşmaları TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak. 22 Ocak Pazartesi 22.00’deki final de TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRT Spor’un yayın akışını açıklamasıyla “İtalya Süper Kupası hangi kanalda? İtalya Süper Kupası’nı nasıl izleyebilirim? İtalya Süper Kupası şifresiz mi? İtalya Süper Kupası ne zaman? İtalya Süper Kupası TRT Spor’da mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Yarı Finaller Perşembe ve Cuma Günü

İtalya Süper Kupası, bu sezon 4’lü final usulüyle oynanacak. Suudi Arabistan’daki İtalya Süper Kupası yarı final maçları Perşembe ve Cuma günü oynanacak. 

İlk yarı finalde Napoli ile Fiorentina kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezonki görüntüsünün uzağında bir performans sergileyen Napoli, güçlü Fiorentina ile İtalya Süper Kupası’nda finale yükselmek için karşı karşıya gelecek. Perşembe 22.00’deki bu mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yarı finalin diğer ayağında ise bu sezon şampiyonluğa koşan Inter ile geçtiğimiz sezonki performansına yaklaşamayan ve zirveden tamamen kopan Lazio karşı karşıya gelecek. Inter ile Lazio arasındaki İtalya Süper Kupası yarı final maçı, Cuma 22.00’de TRT Spor’da olacak.

18 Ocak Perşembe
  • 22.00 Napoli-Fiorentina
19 Ocak Cuma
  • 22.00 Inter-Lazio
İtalya Süper Kupası      

Final 22 Ocak Pazartesi

TRT Spor, İtalya Süper Kupası final maçını da ekranlara getirecek. 22 Ocak Pazartesi 22.00’deki dev final TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası maçlarını yayınlayan TRT Spor, önümüzdeki dönemde de maç yayınlarına devam edecek.