BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK–Fenerbahçe 14 Ocak BEIN LİNK

14.01.2024 - 17:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK–Fenerbahçe 14 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, Gaziantep FK ile bu akşam saat 19.00’da deplasmanda karşılaşıyor. Fenerbahçe bu zorlu atmosferde kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Müsabaka öncesi dikkat çeken aramalar ise şu şekilde oluştu: Gaziantep maçı izle, Gaziantep Fenerbahçe canlı izle, Gaziantep Fenerbahçe canlı maç izle, Gaziantep Fenerbahçe maç izle, Gaziantep Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ekibi olarak maç öncesinde güncel gelişmeleri bir araya getirmeye çalıştık.

GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

antep fenerbahçe fk

Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Gaziantep FK-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe’nin Gaziantep FK deplasmanındaki mücadelesini beIN Sports HD 1kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Yeni transferleri ile daha da güçlenen lider, ligin en zorlu deplasmanlarından birinde 3 puan arayacak. Maç istatistiklerini canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

GAZİANTEP FK FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Hata Yapmıyor

 ismail kartal

Trendyol Süper Lig’de neredeyse sezon başından bu yana liderlik tahtında oturan Fenerbahçe, şampiyonluk konusunda son derece kararlı. Özellikle yaptıkları ara transferlerle de bunu kanıtlamış durumda İsmail Kartal’ın öğrencileri, İstanbulspor’dan sonra iç sahada Konyaspor’u da devirdi. Üstelik 2 maçta girilen gol pozisyonları ve atılan gol sayısı takımı bu sezon çok özel bir rekora doğru götürüyor. Tadic bu sezon ligde ilk kez bir maça yedek başladı. Son maçında penaltı kaçırması ve performans olarak düşmesi, mental olarak dinlemesi gerekliliğini doğurdu. Gaziantep deplasmanında Tadic ve Cengiz’in yeniden şans bulması mümkün görünüyor. Bu arada Osayi’nin yokluğunda sahaya sürülen Mert Müldür’ün de beklentileri karşıladığını söylemek gerekiyor.

Fenerbahçe’den 2 Süper Transfer

 fenerbahçe ara transfer

Galatasaray’ın 2 puan önünde yer alan Fenerbahçe, ufak da olsa avantajı eline geçirmiş durumda. Fenerbahçe Gaziantep’te galibiyet ararken bir gün sonra da rakibi iç sahada Kayserispor ile karşılaşacak. Fenerbahçe kadrosunu güçlendirecek çok önemli 2 hamleye imzasını attı. İtalya’nın en önemli savunma oyuncularından biri olan Bonucci ile Milan’ın yıldızı Krunic artık sarı lacivertli formayı giyecekler. İki oyuncu da Fenerbahçe camiasında çok özel bir heyecan yaratmış durumda. Bu arada Crespo ve Becao sakat durumda. Osayi ve Djiku ise Afrika Kupası için özel olarak izin almışlardı. Son olarak haftalardır sakat olan Lincoln’ün tamamen iyileştiğini ve kamp kadrosuna dahil edildiğini belirtelim.

Gaziantep FK Hatay’dan Puan Çıkarttı

 gaziantep fk maç afişi

Fenerbahçe’nin bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep FK, yeni teknik direktörü sayesinde son 2 aylık periyotta önemli bir çıkış yakaladı. Dipten kurtulan ve orta sıralara doğru yükselmeye balaya Gaziantep FK, geçen hafta Hatayspor ile karşılaştı. Bu iki takım da geçen sezon deprem nedeniyle sezonun 2’nci yarısını büyük oranda maç yapmadan geçirmişti. Bu duygusal maçta kazanan çıkmadı ve takımlar 1 puana razı oldu. Gaziantep FK, rahatsız olduğu için geçen hafta yedek kulübesinde yer alamadı. Bikel ve Gradel gibi 2 önemli oyuncu Afrika Kupası’nda mücadele ediyor. Bu arada ilk yarıda Kadıköy’de oynanan maçı Gaziantep FK takımı tek farkla kaybetmişti.