BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İstanbulspor–Fenerbahçe 7 Ocak BEIN LİNK

07.01.2024 - 15:31

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İstanbulspor–Fenerbahçe 7 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan maç, saat 16.00’de başlayacak. Müsabaka öncesi dikkat çeken aramalar ise şu şekilde oluştu: İstanbulspor maçı izle, İstanbulspor Fenerbahçe canlı izle, İstanbulspor Fenerbahçe canlı maç izle, İstanbulspor Fenerbahçe maç izle, İstanbulspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya dair en güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

istanbulspor fenerbahçe

İstanbulspor-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

İstanbulspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin İstanbulspor deplasmanındaki mücadelesine beIN Sports HD 1kanalı üzerinden tanıklık edebilirsiniz.

İstanbulspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin bir diğer İstanbul ekibi olan müsabakasında ortaya çıkacak istatistikleri canlı takip etmek için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

İSTANBULSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe İyi Başlamak İstiyor

 fenerbahçe süper lig

Sarı lacivertliler sezona verilen kısa aradan sonra yeşil sahalara İstanbulspor maçıyla geri dönüyor. Tahmin edileceği üzere Fenerbahçe maçın net şekilde favorisi. Fenerbahçe gelinen noktada liderliğini sürdürüyor. Galatasaray karşısında oynanan futbol camiayı pek mutlu etmedi ama en azından takım liderliğini sürdürüyor. Takım son 6 haftadan toplama 14 puan çıkarmayı bildi. Uzun zamandır maç kaybetmeyen bir Fenerbahçe takımı söz konusu. Bu arada Fred ve İrfan Can Kahveci, kart cezalısı olduğu için bu maçı kaçıracak. Mert Hakan’ın ise cezası tamamlanmış durumda. Öte yandan Bright Osayi ve Djiku, Afrika Kupası’nda.

Süper Kupa’da Büyük Kriz

 ismail kartal

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması gereken Süper Kupa maçı, maç öncesi prosedürlerdeki pürüzler nedeniyle ertelendi. Dolayısıyla futbol severler üst üste ikinci derbiyi ne yazık ki izleyemediler. Ligdeki maçın aksine Süper Kupa finalinin gollü ve çok daha heyecanlı geçmesi öngörülüyordu. Oluşan kriz nedeniyle kupa, belirsiz bir tarihe ertelenmiş durumda. Süper Kupa için zaten oldukça sıkışık olan takvimde yer bulmak oldukça zor görünüyor. Federasyonun bu konuda nasıl bir çözüm üreteceği ise merak konusu.

İstanbulspor Dibe Sürüklendi

 istanbulspor

Fenerbahçe’nin bugün konuk olacağı İstanbulspor, küme düşme konusunda en net adaylardan biri durumunda. Ligin dibinde yer alan sarı siyahlı ekibin başında Hakan Yakın bulunuyor. İstanbulspor her hafta biraz daha kan kaybediyor. Takım son olarak Sivasspor deplasmanına konuk oldu. O maçı tek golle kaybeden İstanbul ekibi, bu sezon yalnızca 2 galibiyet alabildi. Pendikspor ile aralarındaki fark daha şimdiden 10’a çıkmış durumda. Takımda ciddi bir eksik olmamasına rağmen bu maçta işleri hiç de kolay olmayacaktır. Ligin zayıf ekibi, özellikle Valon Ethemi ve Alassane Ndao gibi oyuncularıyla etkili olmaya çalışacaktır.