2024 İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler TRT Spor’da Belli Oluyor

07.01.2024 - 15:47

2024 İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler TRT Spor’da Belli Oluyor

İtalya Kupası yayın haklarını elinde bulunduran TRT Spor, çeyrek final maçlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Salı ile Perşembe günleri arasında oynanacak 4 maçın 3’ü TRT Spor yayın akışında yer alıyor. İtalya Kupası çeyrek final maçlarını, TRT Spor’dan takip edebilirsiniz.

İtalya Kupası’nda tüm aşamaları ekranlara getiren TRT Spor, yayınlarına çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Salı’dan Perşembe gününe oynanacak 4 maçın 3’ünü yayın akışına alan TRT Spor’un, diğer maçı da TRT Spor web hizmetinden ekranlara getirmesi bekleniyor.

TRT Spor’un yayın akışını açıklamasının ardından “İtalya Kupası çeyrek final maçları hangi kanalda? Lazio-Roma İtalya Kupası çeyrek final maçını nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Üç Çeyrek Final Yayın Akışında

İtalya Kupası’nda geçtiğimiz hafta oynanan son 16 turu maçlarıyla çeyrek finalistler belli oldu. Kupada heyecan hız kesmeden çeyrek final maçlarıyla devam ediyor.

İtalya Kupası’nın yayıncısı TRT Spor, üç mücadeleyi yayın akışına aldı. Salı günü ligin iddialı iki ekibi Fiorentina ile Bologna yarı finale yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Çarşamba günü 22.00’de ise Milan ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Kupada son yarı finalist Perşembe günü belli olacak. Juventus, Frosinone’yi konuk edecek. Bu üç mücadele de TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Salı
  • 23.00 Fiorentina-Bologna
Çarşamba
  • 23.00 Milan-Atalanta
Perşembe
  • 23.00 Juventus-Frosinone
İtalya Kupası Çeyrek Final Maçları      

Roma Derbisinin TRT Spor Web Sitesinden Yayınlanması Bekleniyor

TRT Spor, üç çeyrek final mücadelesini yayın akışına alırken Lazio ile Roma arasındaki çeyrek final karşılaşmasını akışa dahil etmedi. Bu mücadelenin ilerleyen günlerde TRT Spor yayın akışına eklenebileceği tahmin ediliyor. Mücadelenin yayın akışına dahil olmaması durumunda ise Çarşamba 20.00’deki mücadelenin adresi TRT Spor web sitesi olacak.

İtalya Kupası’nda çeyrek finaller sonrası Nisan ayında yarı final maçları oynanacak. 3 ve 24 Nisan’da rövanş usulüyle oynanacak yarı final maçlarının ardından finalistler belli olacak. Final karşılaşması ise Mayıs ayında futbolseverlerle buluşacak. Bu karşılaşmalar da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.