2024 İspanya Süper Kupası 10-14 Ocak’ta Tivibu Spor’da

07.01.2024 - 12:17

2024 İspanya Süper Kupası 10-14 Ocak’ta Tivibu Spor’da

Suudi Arabistan’da oynanacak İspanya Süper Kupası’nın yayıncısı belli oldu. İspanya Süper Kupası 10-14 Ocak’ta Tivibu Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona ve Osasuna’nın yer alacağı turnuvayı Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

İspanya Süper Kupası, son yıllarda 4’lü final formatında oynanıyor. 4 takım yarı finallerde karşı karşıya geliyor ve kazanan ekipler finalde Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. Bu yıl Suudi Arabistan’da düzenlenecek İspanya Süper Kupası’nın yayıncısı Tivibu Spor oldu. 10-14 Ocak arasındaki turnuvayı, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Tivibu Spor’un yayın akışını açıklamasının ardından “İspanya Süper Kupası hangi kanalda? Real Madrid-Atletico Madrid İspanya Süper Kupa maçı hangi kanalda? İspanya Süper Kupası şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Tivibu Spor Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

İspanya Süper Kupası’nı ekranlara getirecek Tivibu Spor, duyuruyu Twitter’dan yaptı. Tivibu Spor’un konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

Arandina'yı 3-1 mağlup eden Real Madrid'in bir sonraki maçı 10 Ocak Çarşamba 22.00'de İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'e karşı olacak.
Arda Güler 🆚 Çağlar Söyüncü
İspanya Süper Kupası, 10-14 Ocak tarihlerinde Tivibu Spor'da!


Yarı Finaller Belli Oldu

İspanya Süper Kupası’nda ilk yarı final Çarşamba günü oynanacak. Madrid derbisinde Real Madrid ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Bu dev karşılaşma, Çarşamba 22.00’den itibaren Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak.

Yarı finalin diğer ayağında ise Barcelona ile Osasuna karşı karşıya gelecek. Perşembe 22.00’deki bu keyifli mücadelenin de adresi Tivibu Spor olacak.

Yarı finalleri kazanan ekipler bu kez 14 Ocak Pazar günü final mücadelesinde, kupa için karşılaşacak. 14 Ocak Pazar 22.00’deki İspanya Kral Kupası final maçını da Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

10 Ocak Çarşamba
  • 22.00 Real Madrid-Atletico Madrid
11 Ocak Perşembe
  • 22.00 Barcelona-Osasuna
14 Ocak Pazar
  • 22.00 İspanya Kral Kupası Finali