S Sport ve Tivibu Spor’dan Arda Güler Paslaşması

07.01.2024 - 11:00

S Sport ve Tivibu Spor’dan Arda Güler Paslaşması

Real Madrid forması giyen yıldız oyuncu Arda Güler’in ilk maçına İspanya Kral Kupası’nda çıkması, sosyal medyada eğlenceli paylaşımları beraberinde getirdi. La Liga yayıncısı S Sport ve Kral Kupası yayıncısı Tivibu Spor da bu eğlenceye katkı yaptılar. 

Sezon öncesinde Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, ilk maçına 6 Ocak’taki İspanya Kral Kupası mücadelesiyle çıktı. Arda Güler’in ilk 11’de yer almasının ardından sosyal medyada keyifli paylaşımlara imza atıldı.

La Liga yayıncısı S Sport ile Kral Kupası yayıncısı Tivibu Spor da Arda Güler paslaşmasıyla eğlenceli paylaşımlara yenilerini eklediler. 

İlk Paylaşım S Sport’tan Geldi

Real Madrid’in Arandina maçında ilk 11’de Arda Güler’in yer alacağının açıklaması, S Sport’un paylaşımını beraberinde getirdi. Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan’ın bir videosunu paylaşan S Sport, şu notu yayımladı:

Bütün sezon Arda’yı bekledikten sonra Arda Güler ilk maçına başka kanalda çıkınca S Sport admini:


Tivibu Spor’dan Cevap Gecikmedi

S Sport’un eğlenceli paylaşımına Tivibu Spor’dan yanıt gecikmedi. Gibi dizisinden bir replik yayımlayan Tivibu Spor’un paylaşımı şu şekildeydi:

Arda Güler'in Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkacağı Arandina karşılaşması, 23.30'da sadece Tivibu Spor 1'de😄


Arda Güler 59 Dakika Sahada Kaldı

İlk maçına İspanya Kral Kupası’nda çıkan Arda Güler, ilk yarıdaki performansıyla takdir topladı. Toplam 3 şut çeken Arda Güler’in bir topu da direkten döndü. Real Madrid’in Arandina’yı 3-1 ile geçtiği mücadelede 59 dakika sahada kalan Arda Güler’in ligde de forma şansı bulması bekleniyor. 

Arda Güler’in ilk maç performansı ise Tivibu Spor Twitter hesabından paylaşıldı. 

Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan Arda Güler, 59. dakikada alkışlarla oyundan çıktı!
Arda Güler'in ilk maç performansı:
Topla buluşma: 53
İsabetli pas: 32
Pas isabeti: %89
Kilit pas: 2
Toplam şut: 3
İkili mücadele 3/7
🧿👏