BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Kasımpaşa 5 Ocak BEIN LİNK

05.01.2024 - 19:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Kasımpaşa 5 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 20.00’de Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Tüpraş Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı maçtan önce futbol severler genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: oynanacak olan kritik maç öncesi futbol severlerin yöneldiği aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Kasımpaşa maçı izle, Beşiktaş Kasımpaşa canlı izle, Beşiktaş Kasımpaşa canlı maç izle, Beşiktaş Kasımpaşa maç izle, Beşiktaş Kasımpaşa bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya dair detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş kasımpaşa

Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Kasımpaşa İzleme Linki Beşiktaş ve Kasımpaşa arasında oynanacak zorlu maçı ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı takım, bir diğer İstanbul temsilcisi ile sahasında karşılaşıyor. Maça dair istatistikler için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Hatay Karşısında Kazandı

 beşiktaş kamp kadrosu

Beşiktaş lige ara verilmeden önce son olarak Hatayspor ile Mersin’de karşılaştı. İki formsuz takımın karşılaşmasında kazanan Beşiktaş oldu. Siyah beyazlı takımın başında bu maçta Serdar Topraktepe bulunuyordu. Benzer bir durumun bu akşam da tekrarlanması bekleniyor. Takımın bu sezon hedefsiz kalması, maçlara odaklanma sorununu beraberinde getiriyor. Bu tip maçlarda genç oyuncuların kazanılması ise Beşiktaş’ı teselli eden tek durum gibi görünüyor. Devre arasından sonra ligin ikinci yarısına moralli girmek isteyen Beşiktaş, prestij niteliğindeki maçta Kasımpaşa’yı devirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde basının karşısına çıkan Samet Aybaba, kendileri için tek hedefin sezonu Türkiye Kupası ile kapatmak olduğunu belirtmişti.

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Netleşiyor

 beşiktaş başkanı

Siyah beyazlılar bu sezon teknik direktör değiştirme konusunda oldukça cömert davranıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay gibi isimler takımda çok bir süre kalabildiler. Tüm teknik direktörler de belli oyuncularla bu kısa sürelerde ciddi sorunlar yaşadılar. Takımdaki dağınıklık ve huzursuz ortamı hiçbir teknik direktör gideremedi. Takımın başına gelen her hoca, sezon başındaki kadro planlamasını eleştiren açıklamalarda bulundu. 19 yaş altı akademi takımının teknik direktörü olan Serdar Topraktepe, geçici olarak A Takımı’nın başında. Beşiktaş asıl teknik direktörünü en geç önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacaktır. Şu ana dek söylentiler, Beşiktaş’ın başına Giovanni van Bronckhorst’un geleceği yönünde.

Kasımpaşa 2 Maçtır Berabere Kalıyor

 kasımpaşa maç afişi beşiktaş

Bir diğer İstanbul ekibi olan Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Son olarak Rizespor ile İstanbul’da karşılaşan başarılı ekip, 2-2’lik skora razı oldu. 17 hafta sonunda elde edilen 23 puanla Kasımpaşa, 9’uncu sıradan kendine yer bulmuş durumda. Buna rağmen küme düşme hattından puan olarak çok da uzak olduklarını söyleyemeyiz. Kasımpaşa yediği 33 golle, ligin en çok gol yiyen takımlarından biri durumunda. Fakat gol yollarında da zorlandıklarını söylemek güç. Paşa, 17 haftada  rakip filelere 29 gol bıraktı. İlk yarıdaki maçı Beşiktaş 5-2 kazanmıştı.