BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız 2 Ocak S SPORT LİNK

02.01.2024 - 19:14

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız 2 Ocak S SPORT LİNK

Yeni yılın ilk haftasında Fenerbahçe Beko, Eurolig’in önemli ekiplerinden Kızılyıldız’ı ağırlıyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan zorlu maça Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak. Basketbol severler maç öncesinde şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Kızılyıldız maçı izle, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız canlı izle, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız canlı maç izle, Fenerbahçe Kızılyıldız maç izle, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler sizlerle.

FENERBAHÇE BEKO-KIZILYILDIZ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe kızılyıldız

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Sırbistan’ın Kızılyıldız takımını karşı karşıya getiren müsabaka S Sport ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko’nun Eurolig normal sezon maçındaki istatistikleri FB TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-KIZILYILDIZ MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Saras ile Yenilgisiz Gidiyor

fenerbahçe beko eurolig

Fenerbahçe Beko, Saras ile beraber adeta yeniden doğdu. Takımdaki pek çok oyuncunun verimliliği de ciddi ölçüde artmış oldu. Şu ana dek sarı lacivertliler, ligde ve Eurolig’de çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Takım aralık ayının Eurolig’deki en formda takımlarından biri olarak öne çıktı. Bu ritmi devam ettirebilmeleri halinde temsilcimiz sezonu ilk 4 içerisinde dahi bitirebilir gibi görünüyor. Saras’ın gelişi özellikle de Biberovic’in performansını olumlu yönde etkiledi. Biberovic ligde gösterdiği performansla Eurolig’de de şans bulmaya başladı. Saras muhtemelen bu akşam da geç oyuncuya şans verecektir.

Fenerbahçe Beko Sinan Erdem’den Zaferle Ayrıldı

 saras

Fenerbahçe Beko Eurolig’in 17’nci haftasında Kızılyıldız ile çok önemli bir maça çıkıyor. Bu maçtan önce Anadolu Efes’i deplasmanda yenmeyi başardılar. Efes’e karşı takımın 4 maçlık bir yenilgi serisi vardı. Hem bu seriyi kırdılar hem de yükselişini sürdürdüler. Efes maçını 84-89 kazanan Fenerbahçe Beko’da Hayes 24 sayı ile öne çıktı. Aynı şekilde Calathes de 17 sayı ile galibiyete katkı sundu. Bu arada Fenerbahçe Beko, Bursaspor İnfo Yatırım’ı hafta sonunda lig maçında yenmeyi başardı. 97-90 kazanılan maçta Yam Madar 25 sayı buldu. Dyshawn Pierre’in durumu maç saatine doğru netleşecek.

Kızılyıldız Potadan Uzaklaşıyor

 kızılyıldız eurolig

Kızılyıldız takımı İstanbul’a formsuz geliyor. Her ne kadar Berlin ve Maccabi takımlarını yenip nefes almış olsalar da takımda ciddi bir istikrar sorunu söz konusu. Geçen hafta Panathinaikos’a karşı 82-65 kaybetmekten kurtulamadılar. Teodosic gibi bir yıldıza sahip olmalarına rağmen bu sezon Partizan’ın gölgesinde kaldılar. Takımda Teo dışında Nedovic, Tobey, Hanga ve Lazic gibi etkili isimler de yer alıyor. Sfairopoulos’un öğrencileri, İstanbul’da zoru başarmak istiyor. Kasıma ayında oynanan maçı Fenerbahçe Beko tarihi bir farkla kaybetmişti. Oyuncular mutlaka bu maçı, o yenilginin rövanşı olarak görecektir. Geçen sezon takımımız Kızılyıldız’ı burada 93-79 devirmişti.