2023/24 Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

03.01.2024 - 14:52

2023/24 Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Ligin 15’inci haftasında iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanıyor. Açıklanan program sonrasında “Bursaspor-Anadolu Efes şifresiz mi? Büyükçekmece-Fenerbahçe Beko hangi kanalda? Samsunspor-Beşiktaş Emlakjet beIN Sports Haber’de mi? Galatasaray Ekmas-Tofaş şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Her hafta basketbolseverler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz izleme şansı yakalıyor. Ligin 15’inci haftasında da iki karşılaşma beIN Sports Haber’in yayın akışında yer alıyor. Ligde diğer karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5.

15’inci Haftanın Açılışı beIN Sports Haber’de

Her hafta ligde iki karşılaşmayı ekranlara getiren beIN Sports Haber, haftanın açılış maçını yayın akışına aldı.

Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz hafta Tofaş deplasmanındaydı. Son saniyeye kadar çekişmeli devam eden mücadelede Bahçeşehir Koleji parkeden 88-86’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla play-off hattının dışına çıkan Bahçeşehir Koleji, iç sahada kazanarak yeniden üst bölüme adım atmak istiyor.

Merkezefendi Belediyesi ise son dönemde daha iyi sonuçlar alıyor. Ligde kalma yarışı içinde yer alan Merkezefendi Belediyesi, 4 galibiyetle 15’inci sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta kazanarak umutlanan Merkezefendi Belediyesi, Bahçeşehir Koleji deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor.

Basketbol Süper Ligi 15’inci haftasında Bahçeşehir Koleji ile Merkezefendi Belediyesi karşı karşıya geliyor. Cuma 19.00’daki bu mücadele, şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.             

Tofaş-Bahçeşehir Koleji Maç Görüntüsü      

İki Takım da Mağlubiyet Sonrası Çıkış Peşinde

Şifresiz yayınlanacak diğer mücadelede Pınar Karşıyaka ile Manisa BB kozlarını paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta Merkezefendi Belediyesi deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alan Pınar Karşıyaka, kazanarak iç saha galibiyet serisini devam ettirme peşinde. 
Manisa BB ise Çağdaş Bodrum karşısında aldığı mağlubiyet sonrası toparlanmak istiyor. Son iki maçını kaybeden Manisa BB, zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanında çıkışa geçmeye çalışacak.

Pınar Karşıyaka ile Manisa BB arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15’inci hafta mücadelesi, Cumartesi 18:00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.