2023/24 Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.12.2023 - 21:01

2023/24 Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından iki mücadele şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. Ligin 14’üncü haftasında geri kalan karşılaşmalar, beIN Sports’un şifreli kanallarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan yılın son haftasında da devam ediyor. Cuma ve Cumartesi günü toplam 8 maç beIN Sports kanallarından naklen yayınlanacak. Bu karşılaşmaların iki tanesi ise her hafta olduğu gibi beIN Sports Haber’den şifresiz ekranlara gelecek.

beIN Sports’un haftanın programını açıklamasının ardından “Samsunspor-Galatasaray Ekmas şifresiz mi? Beşiktaş Emlakjet-Türk Telekom hangi kanalda? Fenerbahçe Beko-Bursaspor beIN Sports Haber’de mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Galatasaray Ekmas Seri Yakalamak İstiyor

Ligde beklentilerin gerisinde kalan Galatasaray Ekmas, seri galibiyetlerle yeniden play-off hattına girmek istiyor. Üç maçlık mağlubiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş Emlakjet’i geçmeyi başaran Galatasaray Ekmas, Samsunspor deplasmanında da kazanarak üst bölüme yaklaşma amacında.

Samsunspor ise ligin dibine demir atmış durumda. Yetersiz bir kadroyla mücadele eden Samsunspor, bu sezon sadece 2 kez galip gelebildi. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji deplasmanında son çeyrek 40 sayıyı potasında gören Samsunspor, kazanarak umudunu önümüzdeki haftalara taşımak istiyor.

Samsunspor ile Galatasaray arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14’üncü hafta mücadelesi, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarında.


Fenerbahçe Beko İç Sahada Namağlup

Fenerbahçe Beko, bu sezon iç saha performansıyla dikkat çekmeyi başarıyor. THY Euroleague ve ligde oynadığı tüm iç saha maçlarını kazanan Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında da zorlanmadı. Transferde de aktif olması beklenen Fenerbahçe Beko, Bursaspor önünde kazanarak iç saha serisini devam ettirme niyetinde.

Bursaspor ise geçtiğimiz hafta Petkim Spor önünde kazanarak ligdeki 7’nci galibiyetini aldı. Ligde 6’ncı sırada yer alan Bursaspor, Fenerbahçe Beko deplasmanında kazanarak rakibine sezonun ilk iç saha mağlubiyetini tattırmak istiyor.

Fenerbahçe Beko ile Bursaspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14’üncü hafta karşılaşması, Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.