2023 Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçı ATV’de

24.12.2023 - 21:39

2023 Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçı ATV’de

Galatasaray ile Fenerbahçe ligdeki randevunun ardından Süper Kupa’da kozlarını paylaşıyor. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı, ATV’de futbolseverlerle buluşuyor. Bu dev derbiyi, Cuma 20.45’ten itibaren ATV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ligde zirve yarışını devam ettiren Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe arasındaki mücadelenin yayıncısı ise ATV. Bu dev karşılaşmayı, Cuma 20.45’ten itibaren şifresiz yayınla ATV’den izleyebilirsiniz.

ATV’nin yayın akışını açıklamasının ardından “Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı şifresiz mi? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı beIN Sports’ta mı? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesi ne zaman?” gibi sorular yanıt buldu.

Karşılaşma Suudi Arabistan’da

Süper Kupa mücadelesinin yeri geçtiğimiz aylarda tartışmalara sebep olmuştu. TFF de kupanın Suudi Arabistan’da oynanacağını açıklamış ve bu kararın değişmeyeceğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun konuyla ilgili açıklaması şu şekildeydi:

Futbolumuzun marka değerini yükseltmek adına organizasyon yetkisi federasyonumuza ait olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası daha önce de açıkladığımız üzere, 29 Aralık 2023 Cuma TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacaktır. Aynı zamanda, yayıncı kuruluşumuz Turkuvaz Medya Grubu kanallarından olan ATV'de canlı olarak yayınlanacaktır. Konuyla ilgili olarak Federasyonumuz tarafından yapılan resmi açıklamalar dışında hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.


Ligde İki Takım da Puanları Paylaştı

Süper Kupa mücadelesinin öncesinde Fenerbahçe ile Galatasaray ligde kozlarını paylaştı. Kadıköy’de oynanan lig mücadelesi beklentilerin bir hayli altında kaldı. Sadece 1 isabetli şutun atıldığı mücadelede taraflar 1’er puanı hanelerine yazdırdı.

İki takım arasında oynanan son 5 maçta ise bir denge söz konusu. Bu karşılaşmaların ikisini Fenerbahçe kazanırken, ikisinde Galatasaray gülen taraf oldu. Pazar akşamı Kadıköy’de oynanan mücadele ise son 5 maçtaki tek beraberlikti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Türkiye Süper Kupası mücadelesini, Cuma 20.45’ten itibaren ATV’den naklen ve şifresiz izleyebilirsiniz.