BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe- Galatasaray 24 Aralık BEIN LİNK

24.12.2023 - 17:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe- Galatasaray 24 Aralık BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı bu akşam sahasında ağırlıyor. Bu sezonun en çok beklenen maçı saat 19.00’da başlıyor. Dünya derbisi olarak tanımlanan rekabeti canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe maçı izle, Galatasaray maçı izle, Fenerbahçe Galatasaray canlı izle, Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle, Fenerbahçe Galatasaray maç izle, Fenerbahçe Galatasaray bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle derbiye dair güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe galatasaray

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Galatasaray Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Galatasaray maçı, dünya genelinde birçok kanal tarafından naklen yayınlanacak. Türkiye’de ise derbiyi her zaman olduğu üzere beIN Sports HD kanalı ekranlara taşıyacak.

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Ligde 2023 yılının son derbisini Arda Kardeşler yönetecek. Maç istatistiklerini canlı takip etmek adına FB TV ve GS TV yayınlarından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Derbiye Moralli Çıkıyor

 fenerbahçe

9 senelik şampiyonluk hasretini artık bu sezon sonlandırmak isteyen Fenerbahçe’nin, haftalardır beklediği derbi maçı gelip çattı. Bu maçta Fenerbahçe’nin küçük de olsa bir adım öne çıkarıldığını ifade edebiliriz. Bunun da en önemli nedeni, elbette taraftar faktörü. Takımın en önemli isimlerinden biri olan Fred’in geçen hafta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi, derbi öncesinde taraftarlarda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Fred ile brlikte Mert Hakan da bu maçın kadrosunda olamayacak. Bu duruma rağmen sarı lacivertliler derbiye oldukça moralli bir şekilde hazırlandı. Hafta arasında Dzeko  başta olmak üzere pek çok oyuncunun derbinin havasına fazlasıyla girdiğini söylemek mümkün. Ev  sahibi takım son olarak geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda 4-3’lük skorla yendi. Her iki takım da bu sezon sadece 5 puan kaybetti.

Galatasaray Liderlik Aşkına

 okan buruk

Galatasaray, 20 yıla yakın süren Kadıköy lanetini son birkaç sezonda aşmayı başardı. Bu nedenle oyuncular Kadıköy’e gelirken psikolojik açıdan herhangi bir handikap yaşamayacaklardır. Galatasaray’da da bu maç öncesinde tıpkı ev sahibi gibi moraller son derece yüksek. Zaten takımlar şu anda Avrupa’nın en formda ekipleri arasında gösteriliyor. Okan Buruk’un öğrencileri son olarak Rams Park’ta Karagümrük’ü tek golle yenmeyi başardı. Ligde son 4 maçını da kazanan Galatasaray’da Sergio Oliviera ve Davinson Sanchez gibi iki önemli oyuncu bu maçı kaçıracak. Oyuncuların önümüzdeki hafta oynanacak Süper Kupa finalinde de oynaması beklenmiyor. Bu arada derbi maçında Galatasaray’ı taraftarları yalnız bırakmayacak. Kadıköy’de 2079 Galatasaray taraftarı da yerini alabilecek.

Derbide Rakamlar

Futbol severler, 2023’ün son ayı içerisinde toplamda 2 muhteşem Fenerbahçe Galatasaray maçı izleyecek.  Önümüzdeki Cuma günü takımlar Suudi Arabistan’da bir kez daha kozlarını paylaşacak. Geçen sezon, Galatasaray’ın şampiyonluğu elde etmesinde hem iç sahada hem de Kadıköy’de aldığı net galibiyetlerin rolü oldukça fazla. Bu sezon, Cimbom’un çok daha güçlü bir Fenerbahçe ile karşılaşacağı kesin. Bir asırlık derbi rekabetinde genel toplamda Fenerbahçe’nin hem galibiyet hem de gol sayılarında önde olduğunu söyleyebiliriz. Bu akşam iki takım toplamda 398’inci defa karşılaşacaklar. 397 müsabakada Fenerbahçe’nin 148, Galatasaray’ın ise 127 zaferi bulunuyor. Gol sayılarında is esarı lacivertlilerin 540’a 496’lık bir üstünlüğü söz konusu.