TV8,5’ta 22-23 Aralık’ta Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

19.12.2023 - 23:46

TV8,5’ta 22-23 Aralık’ta Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

Sporseverlerin karşısına her hafta şifresiz maçlarla çıkan TV8,5’ta 22-23 Aralık’ta yayınlanacak maçlar belli oldu. FIFA Kulüpler Dünya Kupası maçlarını ekranlara getiren TV8,5, Suudi Arabistan Ligi’nden de bir maçı naklen yayınlıyor. Böylece toplamda üç karşılaşma, TV8,5’ta sporseverlerle buluşuyor.

Her hafta Hollanda Eredivisie ve Suudi Arabistan Ligi maçlarını ekranlara getiren TV8,5, Eredivisie’nin devre arasına girmesinin ardından sadece Suudi Arabistan Ligi’ni yayınlıyor. Haftanın programını açıklayan TV8,5, Suudi Arabistan Ligi’nin yanına FIFA Kulüpler Dünya Kupası maçlarını ekliyor.

Hafta boyunca FIFA Kulüpler Dünya Kupası karşılaşmalarını ekranlara getiren TV8,5, turnuvadaki üçüncülük ve final mücadelesini de sporseverlerle buluşturuyor.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası Heyecanı TV8,5’ta Yaşanıyor

Hafta içi Fluminense-Al Ahly ve Urawa-Manchester City yarı final maçlarını ekranlara getiren TV8,5, final ve üçüncülük mücadelesini de naklen yayınlayacağını duyurdu.

Üçüncülük maçında Fluminense karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sonuç alamayan Al Ahly, Manchester City önünde varlık gösteremeyen Urawa ile karşılaşıyor. Cuma 17.30’daki Al Ahly-Urawa mücadelesi, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde ise Manchester City ile Fluminense kozlarını paylaşıyor. Al Ahly’i ikinci yarıda bulduğu gollerle geçen Fluminense ile Urawa karşısında zorlanmayan Manchester City arasındaki karşılaşma, Cuma 21.00’den itibaren TV8,5’ta.


Suudi Arabistan Ligi’nde Tek Maç TV8,5’ta

Suudi Arabistan Ligi maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, Cumartesi günü tek maçı yayın akışına aldı. Zirve yarışından uzak kalan Al Ittihad, ligin dibinden kurtulmak isteyen Al Raed’i konuk ediyor. 

FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda boy gösteren Al Ittihad, ligde oynadığı son maçta Damac karşısında beklentileri karşılayamadı. Sezonun özeti niteliğinde bir maç oynayan Al Ittihad, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Al Raed de son maçını Damac karşısında oynadı ve 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İki takım da maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Suudi Arabistan Ligi 18’inci haftasında Al Ittihad ile Al Raed kozlarını paylaşıyor. Al Ittihad-Al Raed mücadelesi, Cumartesi 21.00’den itibaren TV8,5’ta.