Afrika Uluslar Kupası EXXEN ve TV8,5’ta

19.12.2023 - 23:25

Afrika Uluslar Kupası EXXEN ve TV8,5’ta

Fildişi Sahili’nde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası, EXXEN ve TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. 13 Ocak-11 Şubat arasında oynanacak turnuvanın tüm heyecanını EXXEN ve TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz. TV8,5’un açıklamasının ardından “Afrika Uluslar Kupası ne zaman? Afrika Uluslar Kupası hangi kanalda? Afrika Uluslar Kupası şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Son dönemde Türkiye’de yayıncısı olmayan turnuvalardan Afrika Uluslar Kupası, bu kez naklen yayınlanacak. Yeni sezonda birçok spor müsabakasını ekranlara getiren EXXEN ve TV8,5, Afrika Uluslar Kupası’nı naklen yayınlayacağını duyurdu.

Vincent Aboubakar, Wilfried Zaha, Eric Bailly, Alexander Djiku, Hakim Ziyech başta olmak üzere Türkiye’den birçok futbolcunun boy göstereceği Afrika Uluslar Kupası’nı 13 Ocak-11 Şubat arasında EXXEN ve TV8,5’tan takip edebilirsiniz.

Afrika’nın En Büyük Yıldızları TV8,5’ta

Afrika Uluslar Kupası’nı ekranlara getireceğini duyuran TV8,5, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Afrika’nın en büyük yıldızlarını futbolseverlerle buluşturacağını açıklayan TV8,5’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Afrika'nın en büyük yıldızları, en iyi milli takımları 🌍
Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak-11 Şubat tarihlerinde canlı yayınlarla TV8,5'ta olacak!


Turnuva 13 Ocak’ta Başlıyor

Afrika’nın en büyük futbol takımını belirleyecek Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak’ta ev sahibi Fildişi Sahili ile Gine Bissau mücadelesiyle başlıyor. 13 Ocak 23.00’teki bu keyifli mücadele, EXXEN ve TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

Turnuvada Süper Lig’den birçok önemli ismin boy göstermesi bekleniyor. Henüz aday kadroların büyük bölümü açıklanmasa da Galatasaray’dan Wilfired Zaha, Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech’in takımlarının kadrolarında yer alması bekleniyor.

Beşiktaş’ta ise Masuaku, Aboubakar, Bailly, Colley, Amartey gibi isimlerin kupada yer alması bekleniyor. Fenerbahçe’den kupada boy göstermesi beklenen isimlerse Osayi Samuel ve Alexander Djiku.

Nijerya, Fildişi Sahili, Kamerun, Fas, Mısır, Senegal, Gine ve Mali gibi Afrika futbolunda söz sahibi ülkelerin yaklaşık 1 ay sürecek Afrika Uluslar Kupası mücadelesini, EXXEN ve TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.