Sports TV Yeniden Digiturk 90’ıncı Kanalda

19.12.2023 - 18:33

Sports TV Yeniden Digiturk 90’ıncı Kanalda

Bir süredir yeni yayın hakları alarak dikkat çeken Sports TV, yeniden Digiturk 90'ıncı kanalda sporseverlerle buluşuyor. Digiturk platformuna eklenen Sports TV’de Kadınlar Basketbol Süper Ligi başta olmak üzere birçok spor müsabakasını canlı izleyebilirsiniz. Sports TV, Digiturk’ün yanı sıra Tivibu, Turkcell TV+, D-Smart ve S Sport Plus’ta da yayınlara devam ediyor.

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından Sports TV, bir süredir Digiturk platformunda yer almıyordu. Yaklaşık 2 yıldır bu platformdan ayrı yayınlar yapan Sports TV, yeniden Digiturk platformuna eklendiğini duyurdu. Bundan böyle sporseverler Sports TV’yi Digiturk 90’ıncı kanaldan izleme şansını bulacak.

Yeniden Digiturk 90’ıncı Kanaldayız

Sports TV, yeniden Digiturk platformuna eklendiğini Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak duyurdu. Birçok spor müsabakasını ekranlara getiren Sports TV’nin konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Sportstv yeniden Digiturk 90. kanalda!
Türkiye'de voleyboldan karateye kadar geniş bir yayın yelpazesi olan ve Kadınlar Basketbol Ligi, İtalya Kadınlar Voleybol Ligi, İtalya Erkekler Voleybol Ligi, İtalya Erkekler Basketbol Ligi, Euroformula ve Karate 1 Premier Ligi'nin resmi yayıncısı olarak, yeniden Digiturk 90. kanaldayız!


Sports TV Aldığı Yayın Haklarıyla Dikkat Çekti

Geçtiğimiz yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kadın Futbol Milli Takımı maçlarını ekranlara getirerek dikkat çeken Sports TV, yaz aylarında basketbolda prestijli hazırlık maçlarını yayınladı. Sezon öncesinde İtalya Basketbol Ligi yayın haklarını aldığını duyuran Sports TV, geçtiğimiz haftalarda da İtalya’da erkekler ve kadınlar voleybol ligini yayınlayacağını açıkladı.

Aldığı yayın haklarıyla dikkat çeken Sports TV, geçmişten bugüne karate yayınlarıyla da fark yaratıyor. Bundan böyle Digiturk’te de yayın yapacak Sports TV’nin yeni yayın haklarıyla sporseverlerin karşısına çıkması bekleniyor. Sports TV’yi izlemek isteyen Digiturk aboneleri 90’ıncı kanal üzerinden bu yayınlara ulaşabilir.

Sports TV Digiturk’ün yanı sıra Tivibu, D-Smart, Turkcell TV+ ve S Sport Plus’ta da yayınlarına devam ediyor. Ayrıca Turksat 3A uydusundan da Sports TV’yi izlemek mümkün.