2023/24 Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

18.12.2023 - 19:14

2023/24 Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde haftanın programı açıklandı. Ligin 13’üncü haftasında iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından sporseverlerle buluşuyor. Her hafta olduğu gibi bu haftada da geri kalan karşılaşmaların adresi beIN Sports 5.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, haftanın programını açıkladı. Ligin 13’üncü haftasında da iki karşılaşma şifresiz yayınlanacak.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasının ardından “Basketbol Süper Ligi’nde hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı şifresiz mi? Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko beIN Sports Haber’de mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Manisa BB Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Ligin iddialı ekiplerinden Manisa BB, geçtiğimiz hafta Bursaspor’u konuk etti. Mücadeleyi 21 sayı farktan gelerek 98-95 kazanan Manisa BB, bu sonuçla üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Ligde 7 galibiyeti bulunan Manisa BB, bu seriyi Büyükçekmece deplasmanında da devam ettirmek istiyor.

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Büyükçekmece ise iç sahada oynadığı son maçtan galibiyetle ayrıldı. Onlar da kazanarak alt sıralardan kurtulma hesapları yapıyor.

Ligin 13’üncü haftasında Manisa BB, alt sıralardan kurtulmak isteyen Büyükçekmece’ye konuk oluyor. Büyükçekmece-Manisa BB Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13’üncü hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.


Haftanın Kapanışı beIN Sports Haber’de

Ligde şifresiz yayınlanacak diğer mücadele ise 13’üncü haftanın kapanış karşılaşması olacak. Maddi sorunlar sebebiyle kadroyu tamamen değiştirmek zorunda kalan Darüşşafaka, yeni koçuyla ligdeki ikinci maçına çıkacak Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor.

Sezon ortasında hedef değiştirmek durumunda kalan Darüşşafaka, 6 galibiyete sahip. Oynanan son 4 maçı da kaybeden Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko önünde sürpriz yapma peşinde olacak.

Fenerbahçe Beko ise yeni koçu Sarunas Jasikevicius yönetiminde ligde ikinci galibiyetini almak istiyor. Zirve takibini devam ettiren Fenerbahçe Beko’da hedef seri galibiyetler alarak zirveyi ele geçirmek.

Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13’üncü hafta mücadelesi, 25 Aralık Pazartesi 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.