TRT Spor 19-20 Aralık’ta Yayınlayacağı İtalya Kupası Maçlarını Paylaştı

18.12.2023 - 09:48

TRT Spor 19-20 Aralık’ta Yayınlayacağı İtalya Kupası Maçlarını Paylaştı

İtalya Kupası resmi yayıncısı TRT Spor, 19-20 Aralık’ta yayınlayacağı İtalya Kupası maçlarını paylaştı. 19 ve 20 Aralık’ta İtalya Kupası’ndan toplam iki maç TRT Spor’da futbolseverlerle buluşacak. TRT Spor’un İtalya Kupası maç yayınlarına önümüzdeki turlarda devam etmesi bekleniyor.

İtalya Kupası heyecanını ekranlara taşıyan TRT Spor, 19-20 Aralık’ta iki mücadeleyi ekranlara getireceğini duyurdu. İtalya Kupası’nda son 16 turu heyecanını ekranlara taşıyacak TRT Spor’un önümüzdeki turlarda da maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

TRT Spor’un yayın akışını paylaşmasının ardından “İtalya Kupası’nda hangi maçlar yayınlanacak? TRT Spor İtalya Kupası’nı yayınlayacak mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Ligin Flaş Ekibi Frosinone Napoli Deplasmanında

İtalya Kupası’nda son 32 turunda Napoli’nin konuğu Frosinone olacak. Bu sezona Rudi Garcia yönetiminde başlayan Napoli, alınan kötü sonuçların ardından Garcia ile yolları ayırmış ve göreve Walter Mazzari’yi getirmişti. Geçtiğimiz hafta ligde Cagliari önünde galibiyet alan Napoli, kupada da bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Bunun için Frosinone engelini aşmak zorundalar.

Frosinone ise lige etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Son haftalarda beklentilerin gerisinde kalsa da özellikle Soule ve Jorge gibi isimlere sahip olmaları, hücumda etkili bir oyun ortaya koymalarını sağlıyor. Ligde hafta sonu Lecce deplasmanında son dakika golüyle mağlubiyet alan Frosinone, Napoli deplasmanında kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

Napoli ile Frosinone arasındaki İtalya Kupası mücadelesi, Salı 23.00’ten itibaren şifresiz yayınla TRT Spor’da.         

İtalya Kupası      

Inter Her Kupada İddialı

Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura adını yazdıran ve ligde liderlik koltuğunda oturan Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, her kupada iddialı. İtalya Kupası’nda da mutlu sona ulaşmak isteyen Inter, Bologna engelini aşmak zorunda.

Bologna ise Thiago Motta yönetiminde bu sezon beklentileri aşmayı başardı. Ligde üst sıralarda yer alan ve hafta sonu Roma’yı mağlup etmeyi başaran Bologna, kupada da sürpriz peşinde olacak.

İtalya Kupası’nın favorilerinden Inter ile bu sezon oynadığı futbolla takdir toplayan Bologna arasındaki İtalya Kupası mücadelesi, Çarşamba 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.