S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Monaco 15 Aralık CANLI MAÇ İZLE

15.12.2023 - 20:01

S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Monaco 15 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, bu akşam Eurolig’de yeni hocasıyla ilk resmi maçına çıkıyor. Yeni bir sayfa açmak isteyen temsilcimizin 14’üncü hafta mücadelesi bu akşam saat 20.45’te başlayacak. Müsabaka öncesi dikkat çeken trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Monaco maçı izle, Fenerbahçe Beko Monaco canlı izle, Fenerbahçe Beko Monaco canlı maç izle, Fenerbahçe Monaco maç izle, Fenerbahçe Beko Monaco bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesi ile güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-MONACO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe monaco

Fenerbahçe Beko-Monaco Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Monaco Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Fransa temsilcisi Monaco arasındaki maçı ligin resmi yayıncısı olan S Sport üzerinden izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Monaco Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, normal sezon kapsamında Monaco’yu Ülker Arena’da ağırlıyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maça dair istatistikleri FB TV aracılığıyla takip etmeniz mümkün.

FENERBAHÇE BEKO-MONACO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’da Itoudis Dönemi Kapandı

 ıtoudis

Fenerbahçe’de bir dönem daha bu hafta itibarıyla resmi olarak son buldu. Fenerbahçe Beko’ya uzun vadeli hedeflerle gelen Itoudis ile yolların ayrıldığı bu hafta kulüp tarafından resmi olarak duyuruldu. Aslında ayrılık, her ne kadar bazı taraftarları üzse de kamuoyunda beklenen bir senaryoydu. Itoudis geçen sezon takıma play-off oynatma başarısı gösterse de performansı final four için yeterli olmadı. Bu sezona iyi başlamasına rağmen son 1 aydaki formsuz görüntüsü, deyim yerindeyse başarılı koçun sonunu hazırladı. Fenerbahçe Beko kendi salonunda Eurolig özelinde maç kaybetmedi ancak deplasmanda kabus gibi bir seriye sahip. Son dönemde oynadığı tüm deplasman maçlarını kaybeden Fenerbahçe Beko, aynı zamanda Beşiktaş ve eksiklerle dolu Efes’e de kaybetti. Fenerbahçe Beko üst üste gelen kötü sonuçların faturasını Yunan koça çıkarmış oldu.

Takımın Yeni Koçu Saras

 saras

Fenerbahçe Itoudis ile yolların ayrıldığını açıkladıktan kısa bir süre sonra Litvanyalı koç Saras ile resmi sözleşme imzaladı. Tüm gelişmeler son derece hızlı bir şekilde gerçekleşti. Saras ayağının tozuyla bu akşamki Monaco maçına çıkacak. Bilindiği üzere Litvanyalı koç, son olarak Barcelona'yı çalıştırdı. Barcelona ile lig şampiyonluğu başarıları kazanan koç, 2 defa da takımını final four aşamasına taşıdı. Saras oyunculuk zamanında kulüpte kısa bir süre de olsa forma giymişti ve taraftarların sevgisini kazanmıştı. Hırsıyla bilinen koçun nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Monaco Litvanya’da Kazandı

 monaco eurolig maç afişi

Fenerbahçe’nin bu akşam konuk edeceği Monaco, Mike James, Motiejunas, Okobo, Walker gibi ciddi oyunculara sahip. Obradovic’in çalıştırdığı takım, bu sezon 13 maç sonunda 8 galibiyet aldı ve kendini play-off potasına dahil etti.  Geçen hafta önce Partizan deplasmanına çıkan takım, önde götürdüğü maçı elinden kaçırdı. Maçı 89-85 kaybeden Fransız ekip, reaksiyonu ise Litvanya’da gösterdi. Zalgiris’i deplasmanda 79-83 yenen ekip buraya moralli geliyor. Son maçta James, rakip potaya tam 25 sayı bıraktı. Bu arada Fransa Ligi’nde de başarılı takımın sadece tek bir yenilgi aldığını belirtelim.

1