Exxen Link Fenerbahçe- Spartak Trnava 14 Aralık CANLI MAÇ İZLE

14.12.2023 - 19:12

Exxen Link Fenerbahçe- Spartak Trnava 14 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde grup aşamasındaki son maçına çıkıyor. Kadıköy’de oynanacak olan bu önemli maç, bu akşam saat 20.45’te başlıyor. Maç öncesinde futbol severler genel olarak; “Fenerbahçe maçı izle, Trnava maçı izle, Fenerbahçe Trnava canlı izle, Fenerbahçe Trnava canlı maç izle, Fenerbahçe Trnava maç izle, Fenerbahçe Trnava bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri” gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı ayrıcalığı ile güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE-TRNAVA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe trnava

Fenerbahçe-Trnava Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Trnava Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Trnava’nın karşı karşıya geleceği müsabaka, ligin resmi yayıncısı Exxen dijital platformundan futbol severlerle buluşacak.

Fenerbahçe-Trnava Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz, bir üst tura adını yazdırmak için oldukça kritik bir maça çıkıyor. Fenerbahçe’nin mücadelesini 90 dakika boyunca takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-TRNAVA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe için Final Niteliğinde Bir Maç

 tadic

UEFA Konferans Ligi’ndeki 2 temsilcimizden biri olan Fenerbahçe, aldığı 2 yenilgi le beraber liderlik şansını ciddi anlamda düşürdü. Fakat gruptan çıkmak adına hala ipler kendi elinde. Bu akşam Trnava’yı yendiğimiz takdirde diğer maçın sonucuna bakmaksızın direkt adımızı bir üt tura yazdırıyoruz. Maçın berabere tamamlanması durumunda ise diğer maçın sonucu beklenecek. Bu arada Ludogorets’in kazanması durumunda grubu lider tamamlama olasılığımız söz konusu. Fenerbahçe, bu akşam grubun en zayıf halkası ile oynayacak. Bu anlamda maça net şekilde favori çıkacağını belirtelim. Trnava’nın hiçbir şansının kalmaması da bizim adımıza önemli bir avantaj. Lincoln, Serdar, Luan Peres dışında Becao’nun da sakatlığı bulunuyor. Bu arada Mert Müldür de liste içinde yer almadığı için bu akşam sahada olamayacak.

Fenerbahçe Derbi ile Moral Depoladı

 ferdi kadıoğlu

Fenerbahçe bu maça oldukça moralli çıkıyor. Hafta sonu derbi maçında Beşiktaş’ı 3 golle deviren Fenerbahçe’de işler yolunda. Özelikle 6 gol yenilen Avrupa maçı, kolay atlatılmış görünüyor. Beşiktaş maçındaki zafer, bu yenilginin unutulmasında oldukça etkili oldu. Derbide oyunu baştan sona kontrol etmeyi başaran Fenerbahçe, hem liderliğini korudu hem de Beşiktaş’ı büyük ölçüde yarışta devre dışı bıraktı. Fenerbahçe, bu hafta sonunda herhangi bir maç yapmayacak. İsmail Kartal’ın dolayısıyla en ideal kadrosunu sahaya sürmesi bekleniyor. 

Spartak Trnava’nın İddiası Yok

 trnava maç afişi

Spartak Trnava, Slovakya temsilcisi olarak UEFA Konferans Ligi’nde mücadele ediyor. Takım şu ana dek gösterdiği performansla rekabetçi olamadı. Grup yarışında erkenden havlu atan Trnava, bu maça oldukça rahat çıkacaktır. Oynadığı 5 maç sonunda Slovakya takımı sadece 1 puan alabildi. İlk maçı deplasmanda temsilcimiz 2-1 kazanmıştı. Grubun son maçında kendi sahalarında Ludogorets’e aynı skorla kaybettiler. Ligde ise geçen hafta sonu Zilina takımına 1-0 yenildiler. Liderlik yarışının 9 puan gerisinde kalan Trnava’da ciddi bir eksik söz konusu değil.