2023/24 Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

14.12.2023 - 16:55

2023/24 Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 12’nci haftanın programı belli oldu. Ligin 12’nci haftasında iki karşılaşma beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak. Ligde kalan karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5 olacak.

Her hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, haftanın programını açıkladı. 12’nci haftada da iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Ligde diğer karşılaşmalar ise beIN Sports 5’ten naklen yayınlanacak.

Haftanın programının açıklanmasının ardından “Beşiktaş Emlakjet-Anadolu Efes şifresiz mi? Fenerbahçe Beko maçı beIN Sports Haber’de mi? Galatasaray Ekmas maçı şifresiz mi yayınlanacak?” soruları yanıt buldu.

Mağlubiyet Serilerinden Biri Sona Erecek

Lige iyi bir giriş yapan Petkimspor, oynadığı son 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko mağlubiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta Türk Telekom ile karşılaşan Petkimspor, bir kez daha sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. Oynadığı son 4 maçı kaybeden Petkimspor, seriyi Darüşşafaka önünde sonlandırmak istiyor.

Darüşşafaka ise son üç maçını kaybetti. Sezon içinden birçok oyuncusunu kaybeden ve maaş ödeme noktasında sorunlar yaşayan Darüşşafaka, geçtiğimiz hafta Cruz’un son saniye basketine engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Onlar da 3 maçlık mağlubiyet serisini Petkimspor deplasmanında sonlandırmaya çalışacak.

Lige iyi başlayan ama devamını getiremeyen iki ekip karşı karşıya geliyor. Petkimspor ile Darüşşafaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12’nci hafta mücadelesi, Cuma 18.00’ten itibaren beIN Sports Haber’de. 

Türk Telekom-Petkimspor Basketbol Süper Ligi 11’inci Hafta Maçı      

Pınar Karşıyaka Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Ligde Darüşşafaka mağlubiyeti sonrasında çıktığı 6 maçı da kazanan Pınar Karşıyaka, seriyi Samsunspor deplasmanında devam ettirmek istiyor. Hafta içi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Oldenburg deplasmanından mağlubiyetle dönen Pınar Karşıyaka, ligde bir kez daha kazanarak zirve takibini sürdürme peşinde.

Ev sahibi Samsunspor ise geçtiğimiz hafta Çağdaş Bodrum deplasmanında kazanarak erken havlu atmaktan kurtuldu. Ligde halen son sırada yer alan Samsunspor, Pınar Karşıyaka önünde de kazanarak ligin dibinden kurtulma hesapları yapıyor.

Samsunspor ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12’nci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.