BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kopenhag-Galatasaray 12 Aralık Exxen LİNK

12.12.2023 - 20:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kopenhag-Galatasaray 12 Aralık Exxen LİNK

Galatasaray bu akşam final niteliğinde bir maça çıkıyor. Ekibimiz, grubun son maçında Kopenhag ile deplasmanda karşılaşıyor. Türkiye saatiyle bu akşam 23.00’te başlayacak olan zorlu maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Kopenhag maçı izle, Kopenhag Galatasaray canlı izle, Kopenhag Galatasaray canlı maç izle, Kopenhag Galatasaray maç izle, Kopenhag Galatasaray maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı olarak öne çıkan gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

KOPENHAG-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kopenhag Galatasaray Maç Afişi

Kopenhag-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Kopenhag-Galatasaray İzleme Linki Futbol tutkunları Galatasaray ve Kopenhag arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını Exxen dijital platformundan izleyebilecek.

Kopenhag-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray’ın Danimarka’daki zorlu sınavını canlı olarak takip etmek adına UEFA’nın resmi sitesinden ya da GS TV yayınından faydalanabilirsiniz.

KOPENHAG-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Kazanmak Zorunda

 okan buruk

Ekibimiz Galatasaray, bu akşam kazanırsa hiçbir hesaba bakmaksızın grubunu ikinci sırada tamamlıyor. Kopenhag Bayern deplasmanından puan çıkartamasaydı, bize bu maçta 1 puan da yetecekti ancak alınan puan tüm hesapları değiştirdi. Galatasaray, sert iklime alışkın bir takımla zorlu koşullarda mücadele vermek zorunda. Fizik gücü son derece yüksek olan Kopenhag, bu sahada pek çok dev takıma daha önce zorluk çıkarttı. Okan Buruk’un öğrencileri son resmi maçta Adana Demirspor’u 3 golle geçti. Devler Ligi’nde ise son olarak United ile 3-3 berabere kaldı. Sakatlığını atlatan Davinson Sanchez’in bu maçta kadroya dahil edildiğini belirtelim.

Kopenhag Avantajlı Konumda

 kopenhag maç afişi

Danimarka takımı Kopenhag grupta en az şans verilen takımdı ancak kendisine güvenmeyenleri kısa sürede mahcup etmeyi başardı. Gelinen noktada kaderlerinin kendi ellerinde olması, onları bir adım öne çıkartıyor. Bu maçı beraberlikle tamamlasalar bile gruptan çıkma olasılıkları bulunuyor. Tabii bu durumda United-Bayern maçının sonucuna bakacaklar. İstanbul’da oynanan ilk maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen sahadan 2-2’lik skorla ayrılmışlardı. O maçta 1 kişi eksik oynadıklarını hatırlatalım. Kopenhag son Şampiyonlar Ligi maçında Bayern deplasmanından puan çıkardı. Okan Buruk’un bu maça dair yorumları, Kopenhag teknik direktörü tarafından “saygısızlık” olarak yorumlandı.

Grubun Diğer Maçı Bayern ve United Arasında

 untied bayern

Temsilcimiz Galatasaray bu akşam Danimarka’da Kopenhag ile gruptan çıkmak adına müthiş bir rekabete girerken, grubun diğer takımları İngiltere’de kozlarını paylaşıyor. Bilindiği gibi Bayern gruptan lider olarak çıkmayı daha önce garantilemişti. Bayern’den sonra en çok şans verilen takım olan United, gelinen noktada işi en zor takım konumunda. Çünkü United’ın gruptan çıkmak için hem kazanması hem de Galatasaray’ın Danimarka’da berabere kalması gerekecek. Bu arada Galatasaray’ın olası bir beraberliğinde en azından UEFA Avrupa Ligi’nde devam edebilmek için gözler bu maçta olacaktır.