CBC Sport 12-14 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

11.12.2023 - 00:00

CBC Sport 12-14 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

Başarılı spor kanalı CBC Sport, 12-14 Aralık tarihlerinde yayınlayacağı maçları paylaştı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde kritik mücadeleler, CBC Sport ekranlarında olacak. Toplam 6 karşılaşma, CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak.

Türkiye’den izlenebilen spor kanallarından CBC Sport, 12- 14 Aralık tarihlerinde ekranlara getireceği Avrupa kupası karşılaşmalarını açıkladı. Her hafta birçok mücadeleyi yayınlayan CBC Sport, 12-14 Aralık tarihlerinde 6 karşılaşmayı yayın akışına aldı.

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Kopenhag-Galatasaray şifresiz mi? Fenerbahçe-Spartak Trnava hangi kanalda? Lugano-Beşiktaş CBC Sport’ta mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Kopenhag-Galatasaray CBC Sport’ta mı?

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının son maçlarında toplam 4 karşılaşma CBC Sport’ta olacak. Türkiye’deki futbolseverlerin merakla beklediği mücadele ise Kopenhag-Galatasaray.

CBC Sport’un açıkladığı yayın akışında Kopenhag-Galatasaray karşılaşması yer alıyor. Salı 23.00’teki bu mücadeleyi, CBC Sport’tan takip edebilirsiniz. Bu maçın hemen öncesinde ise Sevilla ile Lens arasındaki keyifli kapışma ekranlara geliyor.

Çarşamba günü ise Kızılyıldız-Manchester City mücadelesiyle başlıyor. Bu maçın ardından Borussia Dortmund ile PSG arasındaki kritik mücadele, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. CBC Sport’un 12-13 Aralık tarihlerinde ekranlara getireceği Şampiyonlar Ligi maçları şu şekilde:

Salı
  • 20.45 Lens-Sevilla
  • 23.00 Kopenhag-Galatasaray

Çarşamba
  • 20.45 Kızılyıldız-Manchester City
  • 23.00 Borussia Dortmund-PSG
Şampiyonlar Ligi 2023/24 Sezonu      

Fenerbahçe-Spartak Trnava CBC Sport’ta mı?

CBC Sport, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde temsilcilerimizin maçlarını naklen yayınlıyor. Ancak bu hafta Fenerbahçe-Spartak Trnava ve Lugano-Beşiktaş maçları yayın akışına alınmadı. Önce Karabağ ile Hacken arasındaki Avrupa Ligi mücadelesi ekranlara geliyor. Bu mücadelenin ardından Dinamo Zagreb ile Ballkani karşılaşması naklen yayınlanıyor.

Fenerbahçe’nin yoluna devam etmesi durumunda CBC Sport’un Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarını yayınlaması bekleniyor. 14 Aralık Perşembe CBC Sport’ta yayınlanacak mücadeleler ise şu şekilde:

Perşembe
  • 20.45 Karabağ-Hacken
  • 23.00 Dinamo Zagreb-Ballkani