BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Fenerbahçe 9 Aralık BEIN LİNK

09.12.2023 - 18:42

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Fenerbahçe 9 Aralık BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de bu hafta futbol severler Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisine tanıklık edecek. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan zorlu müsabakaya Tüpraş Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçtan önce futbol severler; “Beşiktaş maçı izle, Fenerbahçe maçı izle, Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle, Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle, Beşiktaş Fenerbahçe maç izle, Beşiktaş Fenerbahçe bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı olarak derbiye dair tüm gelişmeleri sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş fenerbahçe afişi

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Fenerbahçe İzleme Linki Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kozlarını paylaşacağı kritik derbi müsabakasını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

İstanbul’un iki köklü takımının karşı karşıya geleceği derbi maçına dair istatistikleri BJK resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden ya da FB TV yayınından takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Ankara’da İstediğini Alamadı

 beşiktaş antrenman

Beşiktaş, yeni başkanıyla ilk derbisine çıkmaya hazırlanıyor. Hasan Arat kulüp içerisinde pek çok branşta önemli değişikliklere gidecek gibi görünüyor. Sezon ortası olduğu için ilk etapta radikal hamlelerin gelmesi beklenmiyor. Takımın başına yeni gelen ve 3 maçta 7 puan toplayan Rıza Çalımbay’ın bu anlamda takımda kalması sürpriz olmayacaktır. Beşiktaş ligde son dönemde Rıza hocanın gelişiyle biraz olsun toparlanmış görünüyor ama aradaki Brugge maçı gerçekten de epey kalp kırıcı oldu. Geçen hafta Ankaragücü deplasmanından 1 puanla dönen siyah beyazlı ekip, özellikle ilk yarıda epey etkisiz göründü. Taraftar desteğini sonuna kadar arkasında hissedecek olan Beşiktaş, haftaya lider giren Fenerbahçe’yi devirerek potansiyelini hatırlatmak istiyor. Bu arada Colley, Rosier, Bailly, Onana ve Talha gibi oyuncuların sakatlık problemi Rıza hocanın elini epey daraltıyor.

Fenerbahçe Liderliği Kaptırmak İstemiyor

 fenerbahçe derbi afişi

İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe, haftaya lider girmişti ancak Galatasaray’ın Adana temsilcisini 3-1 yenmesi ile beraber liderlik el değiştirdi. Fenerbahçe’nin derbiden zaferle dönmesi, onları yeniden zirveye taşıyacak. Bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki liderlik savaşı kıran kırana devam edecek gibi görünüyor. Fenerbahçe bu hafta hem lig hem de Avrupa serüveni için çok kritik maçlara çıkıyor. Hafta içi Trnava’yı, bu akşam ise Beşiktaş’ı yenerek yoluna güvenle devam etmek isteyen Fenerbahçe, son olarak Sivasspor engelini 4 golle aştı. Bu galibiyet, 6 gol yenen Konferans Ligi travmasından sonra takıma biraz da olsa moral verdi. Sarı lacivertli ekipte Peres, Lincoln, Zajc, Serdar ve Becao gibi savunma ağırlıklı futbolcular sakat durumda.

Rekabette Son Durum

 derbi beşiktaş fener

Bu akşam Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi, iki takım arasındaki 358’nci müsabaka olacak. İki takım arasında oynanan ilk müsabaka 28 Kasım 1924 tarihine tekabül ediyor. Fenerbahçe’nin 4-0 kazandığı maçla başlayan asırlık rekabette 97 maçın berabere bittiğini görüyoruz. Galibiyet sayılarında ise sarı lacivertlilerin 133-127’lik bir üstünlüğü söz konusu. Toplam gol sayılarında da aynı şekilde Fenerbahçe’nin 494-455’lik bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon bu sahada oynanan lig maçı golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Kadıköy’de oynanan maçı ise Beşiktaş deplasmanda 4-2 kazanmıştı.