S SPORT LİNK Baskonia-Fenerbahçe Beko 6 Aralık CANLI MAÇ İZLE

06.12.2023 - 21:54

S SPORT LİNK Baskonia-Fenerbahçe Beko 6 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 12’nci haftasında Fenerbahçe Beko, İspanya’nın Baskonia takımı ile deplasmanda karşılaşıyor. Bu akşam Türkiye saati ile 22.30’da başlayacak olan kritik maç öncesinde trend olan aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Baskonia maçı izle, Baskonia Fenerbahçe Beko canlı izle, Baskonia Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Baskonia Fenerbahçe Beko maç izle, Baskonia Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı ayrıcalığı ile güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

BASKONIA-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

baskonia fener

Baskonia–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Baskonia-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun İspanya deplasmanındaki sınavını izlemek adına S Sport kanalına yönelebilirsiniz.

Baskonia-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Baskonia’yı devirerek çift maç haftasına etkili bir başlangıç yapmak istiyor. Maç istatistiklerini takip etmek adına aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BASKONİA-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Lideri Devirdi

 ıtoudis

Fenerbahçe Beko geçtiğimiz hafta Eurolig’in belki de en değerli galibiyetini elde etti. Ülker Arena’da İspanya’nın Real Madrid takımını ağırlayan Fenerbahçe Beko, yıllar boyunca unutulmayacak bir galibiyet elde etti. Maç boyunca sürekli geriden Real Madrid’i takip eden temsilcimiz, Yam Madar’ın son saniye basketi ile Real Madrid’i evine boş gönderdi. Böylece 4 maçlık yenilgi serisi de sona ermiş oldu. Maç sonrasında hem Itoudis hem de oyuncular inanılmaz bir mutluluk yaşadılar. Bu maçta Gudurc ve Wilbekin çok özel performanslara imza attılar. Üzerindeki ölü toprağını atmayı başaran ekibimiz, bu haftaki maçlarla beraber üst üste 3 defa İspanyol ekipleri ile karşılaşmış olacak.

Temsilcimizde Papagiannis Sakatlandı

 papagiannis

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta sonu ligde de çok önemli bir maça çıktı. Bu sezona harika bir giriş yapan Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Beko, maçı 68-64 kaybetti. Çok sert geçen maçta, savunmalar ön plana çıktı. Fenerbahçe Beko bu yenilgi ile beraber ligdeki ikinci yenilgisini almış oldu. Bu arada maça istenmeyen olaylar ve Yunan oyuncu Papagiannis’in sakatlığı damga vurdu. Kulüp oyuncunun durumuna dair bir açıklama yayınladı. Buna göre Papagiannis’in Baskonia ve Barcelona maçında kesin olarak oynayamayacağı belirtildi.

Baskonia Son 5 Maçta 4 Galibiyet Aldı

baskonia 

Fenerbahçe Beko’nun bu akşam konuk olacağı Baskonia, son 5 maçın 4 tanesinden galibiyet çıkardı. Lige çok iyi bir başlangıç yapamamışlardı ancak daha sonraki haftalarda çok hızlı bir şekilde toparlandılar. Ivanovic’in öğrencileri son olarak geçen hafta Valencia’yı deplasmanda yenmeyi bildi. Bu maçta son çeyreğe dek Valencia’nın net bir üstünlüğü vardı ancak Baskonia, son çeyrekte deyim yerindeyse sazı eline aldı. Rakibini bu çeyrekte boğan Baskonia, maçı bir anda çift hanelere taşıdı. İspanya temsilcisi 11 maçın 6 tanesinden galibiyet çıkardı. Geçen sezon bu salonda oynanan Eurolig maçını Fenerbahçe Beko, 92-69 kaybetmişti.