TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Maçları Filbox Platformunda

02.11.2023 - 22:23

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Maçları Filbox Platformunda

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’in yayıncısı belli oldu. Ligde bundan sonraki bölümdeki tüm karşılaşmalar Filbox platformundan naklen yayınlanacak. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını ekranlara getirecek Filbox, Kadınlar Süper Ligi maçları için de teklif yaptı.

Türkiye’deki başarılı dijital platformlardan Filbox, canlı maç yayınlarına TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig ile başlıyor. TFF ile anlaşma imzalayan Filbox, bundan böyle TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını naklen yayınlayacak.

Filbox’un Kadınlar Süper Ligi için de resmi teklif yaptığı belirtildi. Kadınlar Süper Ligi maçlarının da Filbox’tan yayınlanması bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu İmzaların Atıldığını Duyurdu

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarının Filbox’tan yayınlanacağını Yağız Sabuncuoğlu duyurdu. Resmi imzaların atıldığını belirten Sabuncuoğlu, Kadınlar Süper Ligi için de Filbox’un teklif yaptığını dile getirdi. Yağız Sabuncuoğlu’nun konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın haklarını ‘Filbox’ firması satın aldı. Resmi imzalar atıldı. Filbox, Kadınlar Futbol Süper Ligi yayın hakları için resmi teklif yaptı. TFF ve Filbox arasındaki resmi görüşmeler devam ediyor.


Zihni Altunkaynak Filbox’ta Maç Anlatacağını Duyurdu

Filbox’un TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig için spiker kadrosunun nasıl şekilleneceği merak konusuydu. EXXEN ve TV8,5’ta futbolseverlerin karşısına çıkan başarılı spikerlerden Zihni Altunkaynak, platformun spiker kadrosunda yer alacağını duyurdu. Filbox’un önümüzdeki dönemde yeni isimleri de kadrosuna katması bekleniyor. 

TFF 2’nci Lig 3’üncü Lig yayın hakları Filbox tarafından alınmıştır. Kariyerimi Filbox ailesi ile birlikte sürdüreceğim. Tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun. Sevgi ve saygılarımla. 🎙️⚽❤️



Filbox’ta TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Maçları Şifresiz mi?

Filbox, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan abonelik sisteminin getirileceği ve maçlar için cüzi bir miktar ödeneceği tahmin ediliyor. Filbox’un TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig fiyat politikasını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.