BEIN LİNK Galatasaray-Kasımpaşa 3 Kasım CANLI MAÇ İZLE

03.11.2023 - 18:48

BEIN LİNK Galatasaray-Kasımpaşa 3 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray, bu akşam saat 20.00’de Rams Park’ta Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Haftanın açılış maçında iki formda ekip karşı karşıya geliyor. Futbol severlerin maçtan önce yöneldiği aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Kasımpaşa maçı izle, Galatasaray Kasımpaşa canlı izle, Galatasaray Kasımpaşa canlı maç izle, Galatasaray Kasımpaşa maç izle, Galatasaray Kasımpaşa lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla hem güncel gelişmeleri hem de canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Kasımpaşa İzleme Linki Galatasaray ve Kasımpaşa arasında oynanacak lig karşılaşmasını beIN Sports HD 1 üzerinden izlemek mümkün.

Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Canlı Takip

Galatasaray Kasımpaşa Maç Afişi

İki İstanbul takımının karşı karşıya geleceği zorlu maçı takip etmek adına GS TV yayınını takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Takibe Devam Ediyor

 galatasaray kasımpaşa afiş

Okan Buruk önderliğinde harika bir sezon geçiren Okan Buruk, buna rağmen hala liderliğe oturabilmiş değil. Ezeli rakibi Fenerbahçe de benzer bir performansa imza atınca Galatasaray’ın yakaladığı seri bir nebze gölgede kalmış gibi oldu. Oysa hem lider Fenerbahçe hem de Galatasaray bu sezon eşi benzeri pek görülmeyen bir istikrar yakaladı. Galatasaray şu ana dek yalnızca açılış haftasında Kayseri’de 2 puan bıraktı. Bunun dışında kalan tüm lig maçlarını da kazanmayı başardı. Bu sahada son olarak Beşiktaş’ı derbide yenen Galatasaray, geçen hafta ise Rizespor engelini tek golle geçti. Takımda Ndombele’nin sakat olduğunu belirtelim.

Galatasaray Gol Yemiyor

 rams park

Galatasaray bu sezon özellikle de savunma performansı ile ön plana çıkıyor. Takım bu sezon oynadığı 10 maçta sadece 5 gol yedi. Galatasaray’ın savunma başarısı özellikle de deplasman maçlarında ön plana çıkıyor. Nitekim Galatasaray 6 deplasman maçında yalnızca tek bir gol yedi. Başakşehir deplasmanında yediği golü bir kenarı bırakırsak çok uzun zamandır dışarıda gol yemeyen bir Galatasaray’dan bahsedebiliriz. Kasımpaşa gibi hücum potansiyeli yüksek bir takıma karşı Galatasaray savunmasının nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Galatasaray’ın bu sezonki savunma performansında hem Muslera’nın hem de Abdülkerim Bardakçı’nın rolü yadsınamaz.

Kasımpaşa Çıkışa Geçti

 kasımpaşa trendyol süper lig

Bu akşam iki İstanbul takımının mücadelesine tanıklık edeceğiz. Kasımpaşa sezona kötü bir başlangıç yaptı ancak Kemal Özdeş ile beraber önemli bir çıkış yakaladılar. Kasımpaşa daha önce de sezon ortasında buna benzer bir çıkış yakalamıştı. Şu anda 18 puana sahip olan İstanbul temsilcisinde özellikle de Aytaç Kara inanılmaz bir performansa imza atıyor. Göztepe’de oynadığı dönemde form açısından geriye giden başarılı oyuncu, deyim yerindeyse küllerinden doğdu. Deplasman ekibinde bu akşam Da Costa sakatlığından dolayı kadroda olmayacak.