S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Olympiakos 2 Kasım CANLI MAÇ İZLE

02.11.2023 - 18:59

S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Olympiakos 2 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, Eurolig’deki etkili başlangıcını sürdürmek adına bu akşam Olympiakos’u devirmek istiyor. Türkiye saatiyle 20.45’te başlayacak olan maç öncesi basketbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Olympiakos maçı izle, Fenerbahçe Beko Olympiakos canlı izle, Fenerbahçe Beko Olympiakos canlı maç izle, Fenerbahçe Olympiakos maç izle, Fenerbahçe Beko Olympiakos bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel canlı yaın bilgileri sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO-OLYMPİAKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko eurolig

Fenerbahçe Beko-Olympiakos Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Olympiakos İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u karşı karşıya geleceği maçı S Sport’tan izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Olympiakos Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, Olympiakos karşısında çok zorlu bir sınava çıkıyor. Maç içi istatistikleri 40 dakika boyunca FB TV’den takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-OLYMPİAKOS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’nun İlk Büyük Sınavı

 ıtoudis

Fenerbahçe Beko sezona adeta bir şampiyon takım adayı havasıyla girdi. Şu ana dek oynadıkları periyotta çok ciddi bir takımla karşılaşmadılar. Örneğin Olympiakos, Real, Barcelona gibi dişli takımlara karşı henüz maç yapmadılar. Bu tip maçların gerçek anlamda bir sınav niteliğinde olduğunu vurgulayalım. Dolayısıyla bu akşam karşımızda muhtemelen çok konsantre bir Fenerbahçe Beko olacaktır. Takımımız şu ana dek sadece Valencia’ya kaybetti. Onun dışında kalan tüm maçlardan galibiyet çıkaran sarı lacivertliler, geçen hafta Münih deplasmanında hata yapmadı. Fenerbahçe Beko özellikle Wilbekin’den bu sezon çok önemli bir katkı alıyor. Türk oyuncular ise henüz arzu ettikleri süreleri alabilmiş değiller.

Fenerbahçe Beko Ligde Samsunspor’a Fark Attı

 

Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon bir tek Karşıyaka’ya İzmir’de kaybetti. Son olarak Ülker Arena’da ligini yeni ekibi olan Samsunspor’u ağırladılar. Beklenildiği üzere maç, baştan sona ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçti. Karşılaşmayı Fenerbahçe Beko 83-53 gibi net bir skorla kazandı. Ligdeki 4’üncü galibiyetine uzanan Fenerbahçe Beko’da Sertaç Şanlı performansı ile ön plana çıkmayı bildi. Maçta Sertaç 19, kaptan Melih 18 sayı ile oynadı. Bu arada sakat olan Yam Madar’ın takımla beraber idmanlara başladığını belirtelim.

Olympiakos Derbiyi Kaybetti

 olympiakos maç afişi

Eurolig’in en iyi takımlarından biri olarak öne çıkan Olympiakos, takımın en önemli ismi Sloukas’ı ezeli rakibin kaptırdı ancak işler yine de yolunda sayılır. Eurolig’de geçen hafta Efes’i baştan sona üstün oynadıkları maçta 75-57 yendiler. Kostas Papanikolaou ve Goss, attıkları 14’er sayı ile fark yarattılar. Ayrıca Alec Peters’in de bu galibiyette önemli bir katkısı oldu. Georgios Bartzokas’un çalıştırdığı üçlü takım, son olarak derbi maçında Pana ile kendi salonunda karşılaştı. Savunma ağırlıklı geçen maçı Panathinaikos deplasmanda 54-66 kazanmayı bildi. Bu sonuç özellikle de Ergin Ataman’a çok önemli bir kredi kazandırdı. Olympiakos kaybedilen bu maçtan sonra bir reaksiyon vermek isteyecektir.  Geçen sezon bu salonda oynanan maçı Fenerbahçe Beko 73-69 kazanmıştı.