TV8,5’un 2-5 Kasım Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

02.11.2023 - 17:19

TV8,5’un 2-5 Kasım Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

Her hafta Suudi Arabistan Ligi ve Hollanda Eredivisie’den karşılaşmaları ekranlara getiren TV8,5’un 3-5 Kasım arasında yayınlayacağı maçlar belli oldu. Yayın akışına şu an için Hollanda Eredivisie’den iki mücadeleyi alan TV8,5’un önümüzdeki günlerde yeni karşılaşmaları canlı yayın akışına eklemesi bekleniyor.

Her hafta Suudi Arabistan ve Hollanda’dan birbirinden keyifli mücadeleleri ekranlara getiren TV8,5’un 3-5 Kasım arasında yayınlayacağı karşılaşmalar belli oldu. Geçtiğimiz haftaların aksine canlı yayınlarda sadece Hollanda Eredivisie’ye yer veren TV8,5’un Suudi Arabistan Ligi’nden hiçbir maçı akışa almaması dikkat çekti. Kanalın önümüzdeki saatlerde yayın akışını güncelleyebileceği tahmin ediliyor.

Hollanda Eredivisie’den Üç Maç TV8,5’ta

Her hafta Hollanda Eredivisie’den en az 4 mücadeleyi ekranlara getiren TV8,5’un bu hafta üç mücadeleyi yayın akışına aldığı görüldü. 

TV8,5’ta yayınlanacak ilk maçta, Ajax Volendam'ı konuk ediyor. Bu mücadele perşembe (bugün) 22.00'de TV8,5'tan yayınlanacak. İkinci yayınlanacak maçta ise Heracles, yoluna kayıpsız devam eden PSV’yi konuk ediyor. Tempolu ve bol gollü geçmeye aday bu mücadele, Cumartesi 18.30’dan itibaren TV8,5’ta.

Pazar günü ise ligin dibinden kurtulmaya çalışan Ajax ile Heerenveen kozlarını paylaşıyor. Haftanın en kritik karşılaşmalarından Ajax ile Heerenveen mücadelesi, Pazar 18.45’ten itibaren TV8,5’ta.

Bu hafta üç mücadeleyi canlı yayın akışına alan TV8,5, zirve yarışındaki diğer ekiplerin mücadelelerini önümüzdeki haftalarda ekranlara getirecek. Bu hafta Feyenoord, AZ Alkmaar ve Twente’nin maçlarının EXXEN’den yayınlanması bekleniyor.

PSV-Ajax Maç Görüntüsü

Suudi Arabistan Ligi TV8,5 Yayın Akışında Yer Almadı

Suudi Arabistan Ligi’nde en azından Cuma günü bir maçın ekranlara gelmesi bekleniyordu. TV8,5’un açıkladığı programda Suudi Arabistan Ligi yer almadı. Öte yandan önümüzdeki saatlerde en az 1 maçın yayın akışına girmesi bekleniyor.

Tahminler ise Cuma 18.00’deki Al Fateh ile Al Hilal arasındaki mücadelenin yayın akışına ekleneceği yönünde. Böylece bu hafta toplam üç karşılaşma TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak. TV8,5’un yayın akışını kontrol etmek için buraya tıklayın.